Marketeer

Meedenken, adviseren en coördineren van marketingprojecten. Kwaliteiten die jij beheerst als marketeer en toevoegt aan ons marketingteam. Weet jij door je kennis van offline en online marketing het team van specialisten te inspireren en zo de afdeling naar een nóg hoger niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als marketeer lever je een actieve bijdrage aan het verder professionaliseren van de afdeling Marketing. Je adviseert productspecialisten, denkt mee over content en verzorgt de executie van de gemaakte plannen. Je monitort campagnes, stelt briefings op en houdt stakeholders op de hoogte van de resultaten. Komt er een deadline in gevaar? Of levert een e-mailcampagne niet de gewenste performance op? Dan stuur je tijdig bij of help je het team waar nodig.

Je denkt mee, maar ook verder. Het signaleren van commerciële kansen, nieuwe mogelijkheden en dit vertalen naar slimme campagnes is voor jou niks nieuws. Doordat je flink wat ervaring en strategisch inzicht hebt, weet je precies welke online en offline strategie voor nog meer groeit zorgt. Door die opgedane kennis en ervaring weet je ook precies hoe je er met een bepaald budget het maximale uithaalt om samen het gestelde doel te behalen. Met de resultaten adviseer je het management over strategisch marketingbeleid.

Het team
Het marketingteam bestaat uit vier marketeers, met elk een eigen specialisatie. Het team is op dit moment online georiënteerd en sterk gericht op online performance. Naast dat het marketingteam onderling hecht samenwerkt, werkt het team ook nauw samen met de collega’s van Customer Experience.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante afgeronde hbo opleiding;
 • Je hebt meer dan 5 jaar aantoonbare werkervaring in soortgelijk werkveld;
 • Je staat bekend om je pragmatische en praktische aanpak en kunt op strategisch niveau meedenken en advies uitbrengen;
 • Je bent analytisch, in staat data te interpreteren en te adviseren vanuit de inhoud;
 • Je bent dé specialist als het gaat om projectmanagement: het coördineren, controleren en evalueren van marketingprojecten. Dat is waar jij goed in bent.
 • Je hebt ervaring met HubSpot en Asana of vergelijkbare systemen.

Wat bieden wij?

 • Een maandelijks salaris (o.b.v. 40 uur) tussen de € 3.304,- en €4.781,-
 • Genoeg vrije tijd, want 30 vakantiedagen! (Bij een 40-urige werkweek).
 • Een flexibele pensioensregeling.
 • Elke maand je vakantiegeld.
 • Een laptop, zit-sta bureau en ergonomische stoel. In tijden als deze helpen we je met de uitrusting van je thuiswerkplek. 
 • Op kantoor hebben we heerlijke koffie, thee, elke dag vers fruit en verse noten. 
 • Misschien wel het belangrijkst: je krijgt er heel veel leuke collega’s.

Over SnelStart
SnelStart is een snelgroeiend IT-bedrijf. Met onze boekhoudsoftware helpen wij meer dan 90.000 ondernemers en financieel professionals hun administratie te automatiseren. Dat doen we al ruim 35 jaar en inmiddels zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken.   

@Recruiters: 
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Heel attent, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!