Bedrijfscultuur

Informeel

Bij SnelStart werk je in een behoorlijk informele organisatie. Om alles in goede banen te leiden, is er wel enige hiërarchie, maar iedereen - op elk niveau - is prima benaderbaar. Met je leidinggevende maak je afspraken over wat je wilt bereiken op persoonlijk vlak en in teamverband. Je krijgt de ruimte om zelf richting te geven aan je werk.

Blijven leren

Wij vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen en staan volledig achter het 'life long learning' principe. Wil je een opleiding volgen en heeft dat ook nog een toegevoegde waarde voor SnelStart? Dan kan dat! Wij verwachten van jou dat je voortdurend bezig bent met je eigen ontwikkeling en dat je kennis deelt met je collega's.

Gezond & Fit

Om jou maximaal te laten presteren, zorgen wij voor goede brandstof en een fijne werkplek. Zo hebben wij elke dag vers fruit en gezonde noten voor je die je de hele dag kunt pakken. We hebben goede koffie en lekkere thee. Iedereen heeft een zit - stawerkplek. Zit jij graag onderuitgezakt achter je bureau? Dat gaat bij SnelStart niet gebeuren. Als je zithouding niet goed voor je is, geven onze slimme stoelen je een buzzer: een virtuele versie van het commando ‘rechtop zitten’ dat je vroeger thuis kreeg.

Zo houden we je vitaal en kun je je werk energiek en met plezier blijven doen!