Bedrijfscultuur

Vitamines

Elke dag vers fruit en gezonde noten. Om jou maximaal te laten presteren, zorgen wij voor goede brandstof. Voor thee- en koffieleuten hebben we uiteraard een uitgebreid assortiment.

Fit, fit, fit

Iedereen bij SnelStart heeft een sta-zitwerkplek. Zit jij graag onderuitgezakt achter je bureau? Dat gaat bij SnelStart niet gebeuren. Als je zithouding niet goed voor je is, geven onze slimme stoelen je een buzzer: een virtuele versie van het commando ‘rechtop zitten’ dat je vroeger thuis kreeg. Op die manier houden we je vitaal en kun je je werk energiek en met plezier blijven doen!

Blijven leren

Wil je een opleiding volgen en heeft dat toegevoegde waarde voor SnelStart? Dan kan dat! Wij verwachten van jou dat je voortdurend bezig bent met je eigen ontwikkeling.

Informeel

Bij SnelStart werk je in een behoorlijk informele organisatie. Om alles in goede banen te leiden, is er wel enige hiërarchie, maar iedereen - op elk niveau - is prima benaderbaar. Met je leidinggevende maak je afspraken over wat je wilt bereiken op persoonlijk vlak en in teamverband. Je krijgt de ruimte om zelf richting te geven aan je werk.