Client Service Manager

Met slimme, betaalbare boekhoudsoftware helpen wij ondernemers te doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Onze software is gemakkelijk in gebruik en voordelig. Inmiddels heeft SnelStart ruim 67.000 klanten, vaak met meerdere gebruikers per klant.

We groeien flink en daarom zoeken we bijna doorlopend nieuwe mensen. Bij SnelStart behandelt de Client Service vragen van onze klanten over alle onderdelen van onze dienstverlening en heeft zo een belangrijke commerciële functie. Ben jij de Client Service Manager met hart voor onze klant?

Tevreden klanten zijn jouw belangrijkste missie. Het is voor jou geen optie dat klanten geen antwoord krijgen of in de wacht staan. Jij voelt aan wanneer we moeten nabellen om de hoogste klanttevredenheid te behalen en het sturen op harde doelstellingen maakt je blij. Als ervaren leidinggevende weet je welk team je nodig hebt. Je selecteert medewerkers hierop en zorgt dat iedereen goed ingewerkt en gemotiveerd is. Je zorgt voor een waterdicht en werkbaar rooster en bent de verbinding tussen jouw afdeling en de rest van de organisatie.

Commerciële kansen die bijdragen aan de organisatiedoelstellingen grijp je met beide handen aan. Doorlopend bedenk je hoe jouw afdeling nog meer kan bijdragen aan het succes van SnelStart. Hiervoor draag je goed onderbouwde voorstellen aan, waarvoor je zelf de benodigde informatie verzamelt.

Je houdt overzicht en gaat pas naar huis als je zeker weet dat het werk gedaan – of in goede handen – is. Je bent sterk in communicatie en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Daarbij schakel je makkelijk en ben je oplossingsgericht. Als ondernemende spin-in-het-web zet je samen met je team het best mogelijke resultaat neer. En dat binnen een groeiende organisatie!

Wat heb jij in huis?

  • Minimaal universitair werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring als leidinggevende van teamleiders op een operationele afdeling
  • Je bent een people manager en krijgt jouw team mee vanuit bevlogen leiderschap
  • Je bent resultaatgericht, daadkrachtig, creatief en proactief

 Wat bieden wij?

  • Een fijne werkplek in ons nieuwe kantoor in Alkmaar en op onze locatie op Texel
  • Interne opleiding als voorbereiding op je werkzaamheden
  • Mogelijkheid tot volgen van externe opleidingen
  • Een vast dienstverband na 1 jaar
  • Een marktconform salaris
  • Een informele werkomgeving met oog voor jou als persoon. Zit-sta-werkplekken, vers fruit en noten houden je fit en voor de thee- en koffieleuten hebben we een uitgebreid assortiment.

Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties. Ook een assessment maakt deel uit van de procedure.

Spreekt de functie je aan? Solliciteer dan tot uiterlijk 24 maart a.s. via onderstaande knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren