Daan de Schepper

Solution Architect bij SnelStart

Wat ik wilde worden toen ik klein was? Tja, liefst iets waar ik mijn creativiteit in kwijt kon. Ik heb getwijfeld om de kunstacademie te gaan volgen maar uiteindelijk gekozen voor de studie Industrieel Ontwerpen in Twente! Dat leek me toch net iets zakelijker dan de kunst. En uiteindelijk heeft Twente me bij SnelStart gebracht! 

Ik woonde in een studentenhuis met 12 mannen die allemaal Informatica studeerden. Nu hobbyde ik tijdens mijn middelbare school als 'ontwikkelaar' dus ik wist er wel iets van. Uiteindelijk ben ik tijdens mijn studie samen met een van deze huisgenoten een eigen Software bedrijf begonnen. Wij maakten maatwerk software voor klanten administraties. Mijn huisgenoot en tevens business partner verhuisde voor de liefde naar Texel en ging werken bij SnelStart, want daar liggen de roots van SnelStart! Hij dacht dat ik ook prima bij deze club zou passen. Maar ja, ik woonde inmiddels weer in Den Bosch en moest dan wel naar Texel op en neer...Ach, ik kan het altijd een half jaartje proberen. En zo ging ik  naar Texel en verbleef dan een paar nachten per week in Hotel Rebecca (een aanrader!). Inmiddels zijn we 5 jaar verder, heeft SnelStart de oversteek gemaakt naar vaste wal en hebben we nu ook een prachtig pand in Alkmaar. 

Waarom ik zo op mijn plek ben bij SnelStart? We maken mooie dingen, wij zijn groot genoeg om met gave innovatieve technologie te werken, maar nog steeds het familie bedrijf met korte lijnen en gemoedelijke sfeer. 

Waarom moeten IT-ers bij SnelStart komen werken? Onze ambities zijn groter dan onze teams! Dan kan je werken aan een interessant groot cloud native landschap! Wil je meer weten over mijn baan bij SnelStart, bekijk dan onderstaande video.