<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Direct Solliciteren

Via het formulier hiernaast kun je je sollicitatie naar ons toesturen. Je sollicitatie wordt besproken met een of meer van onze collega's. Hierna nemen wij contact met je op. Vanaf dat moment verloopt de procedure zoals je zou verwachten. Op een ding na. Er is een ding wat wij anders doen dan andere organisaties, wij hebben een proefdag.

De proefdag

Bij SnelStart kennen we geen tweede gesprek. In plaats daarvan bieden we je de kans om een dag mee te draaien met het team waarvan wij denken dat jij er het beste past. Deze dag biedt jou en ons de kans om te kijken of er een klik is.

Door een dag de tijd te nemen is er ook tijd om je aanstaande collega's alvast te leren kennen en te kijken of je bij ons écht op je plek bent. 

Direct Solliciteren

Froukje Bakker - van der Meer
HR Adviseur

werken@snelstart.nl
Binnen SnelStart ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe collega's. Wil je meer weten over (een van) onze vacatures? Of heb je nog vragen over werken bij SnelStart? Laat het me weten! Dan neem ik of een van mijn collega's contact met je op.

BezoekadresHarkebuurt 3, 1794 HM, Oosterend

Bel ons op+31 (0)222 74 90 92

Emailwerken@snelstart.nl