Functioneel Beheerder

Als Functioneel Beheerder bij SnelStart, ben jij dé schakel tussen de gebruikers en IT. Jij bent degene die actief is op allerlei gebieden en daarin nog weinig sturing behoeft: Gebruiksbeheer, applicatiebeheer, functionaliteit- en wijzigingenbeheer en behoeftemanagement.
Je hebt snel door hoe onze organisatie in elkaar steekt. Op de lange termijn geef je trainingen in het werken met de applicaties, aan de gebruikers. Daarnaast organiseer je gebruikersoverleggen.
Op een afdeling met zo’n vijftig directe collega’s is het belangrijk dat je in staat bent te enthousiasmeren en motiveren.

Wat breng jij mee?
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Dynamics 365 ervaring, denk aan Configuring & administration, Customization, Outlook integratie, Unified interface, en één van de modules Sales, Marketing, Service, Talent. 
  • Kennis van PowerAutomate en/of PowerApps is een pré;
  • Kennis van het inrichten en implementeren van een financiële applicatie;
  • Ervaring met applicatiebeheer;
  • Je bent analytisch en een snelle denker;
  • Sterke communicatieve skills;
  • Je bent behulpzaam en je weet je eigen tijdsplan aan te houden;
Wij bieden jou:

Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast een prima salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit en krijg je een pensioenbijdrage. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting!

Over SnelStart
SnelStart is een van de meest innovatieve IT-bedrijven van Nederland. Met onze boekhoudsoftware en online dienstverlening leveren we toegevoegde waarde aan heel veel klanten. Onze missie: moeilijke dingen makkelijk maken. En dat is wat we met zo’n 160 collega’s iedere dag doen!


Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

@ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's 't liefst zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!