HR Business Partner

Wil jij in Alkmaar werken? Voel jij je thuis binnen een organisatie waar een familiecultuur heerst? Waar ontwikkeling van onze collega’s en ons product hand in hand gaan? SnelStart zoekt een HR Business Partner. Een uitdagende functie, al zeggen we het zelf. Herken jij je in onderstaande functieomschrijving? Kom vooral eens langs voor (online) koffie.

Onze collega’s zijn ons grootste goed. Jij begrijpt dat als geen ander en focust je op de capaciteit, kwaliteit, vitaliteit en tevredenheid van ons personeel. Je maakt personeelsplannen voor onze afdelingen en bent een partner voor onze managers. Je ondersteunt, coacht en adviseert hen in het leidinggeven en bent een kritische sparringpartner als het gaat over de ontwikkeling van onze organisatie en het personeelsmanagement wat daarin meegroeit. Je geeft loopbaan- en opleidingsadviezen en biedt oplossingen en begeleiding in arbeidsconflicten en verzuim. Jij schakelt tussen alle niveaus en mensen. Vanuit HR draag je bij aan verschillende projecten en je zorgt ervoor dat je weet welke behoeften er zijn in de organisatie die je koppelt aan de uitwerking van een project. Jij weet van ‘papieren tijgers’ levend beleid te maken.

Je werkt nauw samen met onze HR Manager en ons HR-team over de ontwikkeling en implementatie van ons HR-beleid en onze toekomstige plannen bij SnelStart. Ons team bestaat verder uit HR officers, een recruiter en onze manager.

Wat breng je zoal mee?
  • Een afgeronde relevante hbo of wo studie
  • Zes jaar ervaring in een soortgelijke rol, liefst als senior HR professional
  • Je bent op de hoogte van trends, ontwikkelingen, wet- en regelgeving en past dit toe in onze organisatie
  • Je bent een zelfstarter en degene met een helikopterview
  • Ervaring met het schrijven van beleid, passend bij de organisatiebehoefte
  • Jij bent iemand die van nature verbindt

Wij bieden jou:
Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast je salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld en een pensioenbijdrage uit. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkste: je krijgt er 160 superleuke collega’s bij.

Over SnelStart:
SnelStart is een van de meest innovatieve IT-bedrijven van Nederland. Met onze boekhoudsoftware en online dienstverlening leveren we toegevoegde waarde aan heel veel klanten. Onze missie: moeilijke dingen makkelijk maken. En dat is wat we met z’n allen iedere dag doen!

Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

@ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's 't liefst zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!