Jan van Rossum

Frontend Developer bij SnelStart

Als developer bij SnelStart houd ik me vooral bezig met de frontend van SnelStart Web. Dat wil zeggen de uitstraling, maar vooral de gebruiksvriendelijkheid van wat je direct voor je ziet.

Vergelijk het met je autoradio: ik houd me bezig met het frontje, dus de knopjes en de display. Er zit nog heel veel achter, bijvoorbeeld daar waar je CD in verdwijnt. Ik snap wel wat daar achterin gebeurt, maar dat laat ik liever aan een ander binnen mijn team over. Zo heeft iedereen in een ontwikkelteam van SnelStart zijn eigen specialisme: frontend, backend, testen, operations...

Ik probeer continu bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van frontend, die gaan namelijk heel hard. Op het moment van schrijven heb ik heel veel kennis van Angular, maar dat kan over een paar jaar weer een ander framework zijn! We volgen trainingen, gaan naar congressen en doen aan zelfstudie. Voor dat laatste experimenteren we wel eens met wat nieuwe technologieën, sommige van die experimenten zul je in mijn blogs terugvinden.

Blogs van Jan van Rossum