Jeannette de Vries

Product Owner bij SnelStart

Als kind wilde ik iedere week wel iets anders worden. Dierenarts, kraamverzorgster, een eigen manege, je kent het wel. Maar dat ik ooit in de IT zou belanden had ik nooit bedacht. Eigenlijk ben ik echt een nerd, ik wist het alleen nog niet! Bij SnelStart begon ik op de helpdesk. Na 3 jaar klanten geholpen te hebben, was het tijd voor iets anders. Ik kreeg de mogelijkheid om door te groeien naar IT als Tester en inmiddels ben ik Product Owner. Deze kansen liet ik zeker niet liggen. Geen moment heb ik spijt gehad van de switch naar IT. Als ik had geweten hoe divers dit werk zou zijn, was ik eerder overgestapt!

''De ICT een mannenwereld? Geeft niks, die mannen zijn lekker scherp. De hele dag praten over make-up is toch niet mijn ding.''

Een van de belangrijke redenen om in deze functie aan de slag te gaan was mijn interesse in de ontwikkeling van de software. SnelStart groeit supersnel! Na de overstap werd duidelijk hoe ontzettend gaaf mijn baan is. Mijn collega’s maken SnelStart ook speciaal. Buiten werktijden spreken we regelmatig af en doen we gezellig een borrel. Ik ben voorlopig nog niet van plan te stoppen met dit werk.