Klantadviseur

Jij hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Jij zet de klant centraal en samen met je collega-adviseurs ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten. Telefonisch en via e-mail of chat geef je antwoord op de meest uiteenlopende vragen over onze software en alles wat daarbij komt kijken. Wat jou voldoening geeft? Moeilijke dingen makkelijk maken voor je klanten, vragen goed beantwoorden, en advies geven. Dan heb jij een goeie dag.

Om van jou de beste adviseur te maken, hebben we zo’n vier maanden ‘inwerktijd’ nodig. We zoeken dan ook geen jobhoppers, maar mensen die zich graag willen verdiepen in ons product. Die leergierig zijn en klantgericht. Weet je niets van boekhouden? Geen probleem: op onze kosten haal jij binnen een jaar het diploma Basiskennis Boekhouden. Wij investeren in jou, investeer jij ook in ons?

Jij:
  • Hebt een groot empathisch vermogen;
  • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Hebt hbo werk- en/of denkniveau;
  • Hebt affiniteit en/of ervaring met sales;
  • Bijt je graag vast in moeilijke vraagstukken;
  • Maakt graag anderen blij;
  • Hebt het liefst al wat ervaring opgedaan in een soortgelijke klantcontactomgeving.

Wij bieden jou:
Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast een prima salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er superleuke collega’s bij.

 Over SnelStart:
SnelStart is een snelgroeiend IT-bedrijf. Met onze boekhoudsoftware helpen wij ondernemers hun administratie te automatiseren. Dat doen we al ruim 35 jaar en inmiddels zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken.  

 Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

 @ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!