Kwaliteitsmedewerker

Jij hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan; jij bent kritisch, het kan altijd beter. Bij SnelStart ben jij degene die zorgt voor de coördinatie van procesmanagement en de uitvoering van de risk en compliance werkzaamheden. Jij bent een echte kartrekker en weet precies hoe jij jouw collega’s betrokken houdt tot het werk gedaan is.

Wat ga je zoal doen?
Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bewaken, verbeteren en borgen van kwaliteit binnen onze organisatie. Je beoordeelt ons managementsysteem kritisch en scherpt indien nodig bestaande voorwaarden en procedures aan. Je bent verantwoordelijk voor het procesmanagement en de coördinatie hiervan. Naast procesmanagement ben jij degene die de beleidsdocumenten vanuit risk en compliance weet te vertalen naar praktische uitvoering. Je trekt hierbij op met de Risk & Compliance manager.

Binnen onze organisatie ben je binnen je vakgebied het centrale aanspreekpunt. Je analyseert, zet acties uit en coördineert de samenwerking tussen alle betrokkenen, zodat adequate oplossingen en structurele verbeteringen worden gemaakt. Daarbij hanteer je een praktische hands-on aanpak. Je werkt zelfstandig. Dit betekent dat je proactief bent en de nodige ervaring hebt om precies te weten hoe je je werkzaamheden goed tot uitvoer brengt. Als kwaliteitsmedewerker ben je onderdeel van het Control team en werk je nauw samen met de andere kwaliteitsmedewerker, procescontroller, Information Security Officer, de Risk en Compliance manager en de Functionaris Gegevensbescherming. Je legt verantwoording af aan de manager Finance & Control.

Wat breng je mee?
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Een bedrijfskundige achtergrond met kennis van actuele wet- en regelgeving (zoals Wwft, Wft, AVG en Sanctiewet);
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Affiniteit met Risk & Compliance en procesmanagement;
  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Pragmatisch en communicatief vaardig;
  • Een gedreven, proactieve en besluitvaardige mentaliteit.

Wij bieden jou:
Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast je salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit en een pensioenbijdrage. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er heel veel superleuke collega’s bij.

Over SnelStart:
SnelStart is een snelgroeiend IT-bedrijf. Met onze boekhoudsoftware helpen wij ondernemers hun administratie te automatiseren. Dat doen we al ruim 35 jaar en inmiddels zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken.

Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

@ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!

Heb je vragen over deze vacature? Over SnelStart? Bel vooral! 0222700376 - Terri Stuijfbergen