Kwaliteitsmedewerker

Jij hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan; jij bent kritisch, het kan altijd beter. Bij SnelStart ben jij degene die ervoor zorgt dat wij met z’n allen voldoen aan wet- en regelgeving door procedures en voorwaarden aan te scherpen. Jij bent een echte kartrekker en weet precies hoe jij jouw collega’s betrokken houdt tot het werk gedaan is.

Wat ga je zoal doen?

Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het bewaken, verbeteren en borgen van kwaliteit binnen onze organisatie. Je beoordeelt ons managementsysteem kritisch en scherpt indien nodig bestaande voorwaarden en procedures aan. Je stelt de kaders om te blijven voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het inkoopproces. Ten aanzien van vergunningsaanvragen behoud jij het overzicht en coördineer je de te nemen acties. Verder vervul je de rol van privacy officer om de eerste vragen af te vangen voor de functionaris gegevensbescherming. Daarnaast beoordeel je contracten en filter je de juridische vragen voordat deze worden uitgezet bij ons juridisch adviseur.

Binnen onze organisatie ben je binnen je vakgebied het centrale aanspreekpunt. Je analyseert kwaliteits – en juridische problemen, zet acties bij de juiste mensen uit, houdt de voortgang in de gaten en coördineert de samenwerking tussen alle betrokkenen, zodat adequate oplossingen en structurele verbeteringen worden geïmplementeerd. Daarbij ben je de spil in het web van de verschillende disciplines en draag je zorg voor adequate afstemming binnen het team en de terugkoppeling naar de aanvrager. Je hanteert een praktische hands-on aanpak en je werkt zelfstandig. Dit betekent dat je proactief bent en de nodige ervaring hebt om precies te weten hoe je je werkzaamheden goed tot uitvoer brengt. Als kwaliteitsmedewerker ben je onderdeel van het Control team en werk je nauw samen met de Procescontrollers, Information Security Officer, de Risk & Compliance manager en de Functionaris Gegevensbescherming. Je legt verantwoording af aan de manager Finance & Control.

Wat heb jij in huis?
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Een juridische achtergrond;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Een gedreven, proactieve en besluitvaardige mentaliteit.
Wij bieden jou:

Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast een prima salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit en krijg je een pensioenbijdrage. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting!

Over SnelStart
SnelStart is een van de meest innovatieve IT-bedrijven van Nederland. Met onze boekhoudsoftware en online dienstverlening leveren we toegevoegde waarde aan meer dan 78.000 klanten. Onze missie: moeilijke dingen makkelijk maken. En dat is wat we met zo’n 160 collega’s iedere dag doen!


Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.