Twee locaties

Bij SnelStart proberen we je het werken zo aangenaam mogelijk te maken. Gezonde, blije mensen doen hun werk tenslotte het beste. Onze twee vestigingen zijn op Texel en in Alkmaar. Sommige afdelingen werken op een vaste locatie, maar er zijn ook afdelingen die de locaties afwisselen. Met je collega’s regel je wie wanneer op welke locatie werkt.

Vervoer naar locatie Texel

SnelStart ligt op een half uur reizen vanaf Den Helder en is verrassend goed bereikbaar. De boottocht naar Texel duurt slechts 20 minuten en is heerlijk om te gebruiken als rustmoment. Bij aankomst staat een bus klaar om je naar kantoor te brengen. Aan het einde van je werkdag brengt de bus je terug. Je hoeft dus niet met windkracht 7 tegen, op de fiets naar kantoor. Vanzelfsprekend krijg je jouw reiskosten van en naar Den Helder vergoed.

Nieuwe locatie Alkmaar

Sinds september 2018 hebben we een tweede kantoor, in Alkmaar! Dit lichte, ruime kantoor ligt langs de randweg aan de westkant van de stad en is goed bereikbaar met auto of fiets. Ook met het openbaar vervoer kom je er makkelijk: met de bus of zelfs lopend ben je er in een kwartiertje vanaf station Alkmaar.

We hebben deze locatie uitgezocht vanwege de bereikbaarheid (ook voor de collega's van Texel) en omdat Alkmaar goede kansen biedt voor het aantrekken van nieuw personeel. We blijven groeien en hebben jou daarbij nodig!