Twee locaties

Bij SnelStart proberen we je het werken zo aangenaam mogelijk te maken. Gezonde, blije mensen doen hun werk tenslotte het beste. Onze twee vestigingen zijn op Texel en in Alkmaar. Sommige afdelingen werken op een vaste locatie, maar er zijn ook afdelingen die de locaties afwisselen. Met je collega’s regel je wie wanneer op welke locatie werkt.

Locatie Texel

De locatie op Texel gaat al heel wat jaren mee. Voor de ‘overkanters’ is het werken op Texel ook een leuke ervaring. Je gaat met de boot naar je werk, wie heeft het? Weer eens iets anders dan met de tram en metro. Met de veerboot vanaf Den Helder duurt de vaart slechts 20 minuten: een heerlijk rustmoment!

Locatie Alkmaar

Sinds september 2018 hebben we een tweede kantoor, in Alkmaar! Dit lichte, ruime kantoor ligt langs de randweg aan de westkant van de stad en is goed bereikbaar met auto of fiets. Ook met het openbaar vervoer kom je er makkelijk: met de bus of zelfs lopend ben je er in een kwartiertje vanaf station Alkmaar.

We hebben deze locatie uitgezocht vanwege de bereikbaarheid (ook voor de collega's van Texel) en omdat Alkmaar goede kansen biedt voor het aantrekken van nieuw personeel. We blijven groeien en hebben jou daarbij nodig!