Manager IT Operations

Wil jij in Alkmaar werken? Voel jij je thuis tussen allerlei slimme en gemotiveerde collega’s en voel jij je geroepen als het gaat om een manager IT Operations? Dan maken wij graag kennis met je. Tijd voor koffie?

Ons IT Operations team bestaat uit Functioneel beheerders, Azure specialisten, een Incident coördinator en een Incident analist, BI specialisten, Data analisten én een Cöordinator data. Een heel divers, gezellig en specialistisch team.

Wat ga je zoal doen?
Als manager IT Operations focus jij je op Incident Management, Functioneel Beheer, IT Beheer en Data Management.
Jij geeft jouw teamleden de ruimte zich te ontwikkelen en waarborgt de kwaliteit en productiviteit die zij leveren. Vanzelfsprekend vallen hier functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken onder.
Je bent verantwoordelijk voor de planning van IT Operations (denk aan beleid, capaciteit, budget) en de productieomgeving. Escalaties vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid.
Je werkt nauw samen met onze andere IT managers en bepaalt met hen de processen, samenwerkingen, systeemarchitectuur, ons veiligheidsbeleid en investeringen. Je rapporteert aan onze CTO.

Wat breng jij mee?
  • Hbo/Wo werk- en denkniveau;
  • Zes of meer jaar relevante werkervaring in een soortgelijke omgeving;
  • Affiniteit met en kennis van IT Operations;
  • Je begrijpt hoe onze applicaties en processen in elkaar steken;
  • Je hebt kennis van de technologieën die wij gebruiken en je snapt hoe ons landschap is opgebouwd;
  • Je streeft kwaliteit na, in de breedste zin van het woord;
  • Naast technisch onderlegd ben je ook wel een people manager;
  • Je voelt je thuis in een gedreven organisatie, waar innovatie en ontwikkeling voorop staan en onze mensen écht een verschil maken.

Wij bieden jou:
Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast je salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit en een pensioenbijdrage. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er heel veel superleuke collega’s bij.

Over SnelStart:
SnelStart is een snelgroeiend IT-bedrijf. Met onze boekhoudsoftware helpen wij ondernemers hun administratie te automatiseren. Dat doen we al ruim 35 jaar en inmiddels zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken.

Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

@ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!