Hallo, wij zijn SnelStart

Je leest hier meer over onze missie, visie, ons product en wat strategische pijlers. We houden het luchtig :-)

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Dat is onze missie. Daar zijn wij goed in.
Vertaald naar hoe we dat dan in de praktijk doen, kom je bij onze visie: In een snel veranderende wereld willen wij bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.

koffietexel

Onze klant staat centraal
Bij ons staat de klant altijd centraal, bij alles wat we doen. We kennen onze klanten en stellen hun behoeften voorop. We zoeken uit wat onze klanten van ons verwachten en waar we dingen beter en anders kunnen doen. Want: we willen uitblinken in aandacht voor en service aan onze klanten. Dicht bij de klant door persoonlijke aandacht. Daar durven we ook beloftes aan te verbinden. Onze klantbeloftes zijn: persoonlijke aandacht, zeker veilig, makkelijke oplossingen en meer waarde.

Deze beloftes passen goed bij onze familiecultuur. We zijn een betrouwbare, ondernemende, bevlogen, oplossingsgerichte en behulpzame familie. Dat zijn we naar elkaar, naar onze partners en naar de klant. 

Je kunt hier meer over onze cultuur lezen.

'If you take good care of your employees, they will take care of your clients.'
Onze collega's zijn ons grootste goed. Je bent bij ons een persoon en geen nummer, want we hebben elkaar nodig om onze doelen te bereiken. Daarom doen we er veel aan om elkaar betrokken en bevlogen te houden, op allerlei manieren. Dat kan bijvoorbeeld een klein gebaar zijn, zoals zomaar een fruitmand of een bos tulpen thuis bezorgd krijgen met een warme groet van onze directie. Maar ook hebben we elk kwartaal een informatieve én interactieve personeelsbijeenkomst, online en op locatie bij te wonen. Of heb je een opleiding gevonden die jou en ons verder helpt in je ontwikkeling? We maken er tijd en geld voor, dan kun je aan de slag. Wij leren graag van jou en jij hopelijk ook van ons. Met elkaar maken we er iets moois van, elke dag weer.

Al 40 jaar boekhoudsoftware
SnelStart is een van de oudste boekhoud- en facturatiepakketten in Nederland. Al sinds de jaren '80 ontwikkelen wij boekhoudsoftware voor ondernemers. Dan kreeg je ons pakket op een floppy. Daarna op CD-rom en USB. En nu volledig online. Mooi hè? Al die jaren is onze insteek geweest om boekhouden eenvoudig en begrijpelijk te maken voor elke ondernemer. Meer informatie over onze producten