Missie & visie

"Moeilijke dingen makkelijk maken"

Onze missie en visie

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Dat is onze missie. Daar zijn wij goed in.
We begonnen als pioniers toen nog bijna niemand een computer gebruikte en we zoeken nu al meer dan 35 jaar doorlopend naar nieuwe manieren om de administratie van bedrijven makkelijk te maken. Vertaald naar hoe we dat dan in de praktijk doen, kom je bij onze visie: In een snel veranderende wereld wil SnelStart bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.

De gebruiker staat centraal

De klant staat centraal bij de ontwikkeling van onze software. Zo is een ontwikkelaar bij ons niet iemand die zoveel mogelijk programmacodes maakt maar helpt hij of zij bij het verder ontwikkelen van softwarematige  oplossingen. De techniek is niet het uitgangspunt, maar de gebruikers en het gebruiksgemak staan voorop.

Het kloppend hart

SnelStart is een bedrijf waar werknemers de kans krijgen zich te ontplooien. Waar iedereen het verschil kan maken en waar gepassioneerd wordt gewerkt aan het ontwikkelen en vermarkten van slimme administratieve software die ondernemers ontzorgt en helpt succesvol te zijn. Een bedrijf waarvan de medewerkers het kloppend hart vormen en waar betrokkenheid een sleutelbegrip is. Bij het product, bij de klant en bij elkaar.

Onze kernwaarden

Kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen een bedrijf. Het zijn eigenschappen of drijfveren die laten zien waar het bedrijf voor staat. Onze kernwaarden zijn niet zomaar een paar woorden, maar waarden die echt door de hele organisatie geleefd en ervaren worden. 

  • Behulpzaam
➡️ Het voor anderen makkelijker maken en daar blij van worden
  • Ondernemend
➡️ Kansen zien en die direct pakken
  • Betrouwbaar
➡️ Iedere dag zeggen wat je doet en doen wat je zegt
  • Oplossingsgericht 
➡️ In mogelijkheden denken in plaats van problemen
  • Bevlogen
➡️ Durven doen wat je raakt, met passie en lef

Het product SnelStart

SnelStart is een van de oudste boekhoud- en facturatiepakketten in Nederland. Al sinds de jaren '80 ontwikkelen wij boekhoudsoftware voor ondernemers. Al die jaren is de insteek geweest om boekhouden eenvoudig en begrijpelijk te maken voor elke ondernemer. Meer informatie over onze producten

Locaties: Texel & Alkmaar

SnelStart is gevestigd op Texel en sinds september 2018 ook in Alkmaar. 
Lees meer over werken bij SnelStart