Missie

"Moeilijke dingen makkelijk maken"

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Daar zijn wij goed in. We begonnen als pioniers toen nog bijna niemand een computer gebruikte en we zoeken doorlopend naar nieuwe manieren om de administratie van je bedrijf makkelijk te maken. Al meer dan 35 jaar is onze insteek: software ontwikkelen om boekhouden eenvoudig te maken voor elke ondernemer. Het is dan ook geen wonder dat het aantal gebruikers van onze software nog steeds groeit.

De gebruiker staat centraal

De klant staat centraal bij de ontwikkeling van onze software. Een ontwikkelaar is bij ons niet iemand die zoveel mogelijk programmacodes maakt. Een ontwikkelaar bij SnelStart verhelpt klantproblemen met slimme softwarematige oplossingen. De techniek is niet het uitgangspunt, de gebruikers en het gebruiksgemak staan voorop.

Het kloppend hart

SnelStart is een bedrijf waar werknemers de kans krijgen zich te ontplooien. Waar iedereen het verschil kan maken en waar gepassioneerd wordt gewerkt aan het ontwikkelen en vermarkten van slimme administratieve software die ondernemers ontzorgt en helpt succesvol te zijn. Een bedrijf waarvan de medewerkers het kloppend hart vormen en waar betrokkenheid een sleutelbegrip is. Bij het product, bij de klant en bij elkaar.

Onze missie en visie

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Dat is onze missie. Vertaald naar hoe we dat dan in de praktijk doen, kom je bij onze visie: In een snel veranderende wereld wil SnelStart bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.

Onze kernwaarden

Niet zomaar een paar woorden, maar waarden die echt door de hele organisatie geleefd en ervaren worden. 

B = Betrouwbaar
O = Ondernemend
B = Bevlogen
O = Oplossingsgericht
B = Behulpzaam

Het product SnelStart

SnelStart is een van de oudste boekhoud- en facturatiepakketten in Nederland. Al sinds de jaren '80 ontwikkelen wij boekhoudsoftware voor ondernemers. Al die jaren is de insteek geweest om boekhouden eenvoudig en begrijpelijk te maken voor elke ondernemer. Het is dan ook geen wonder dat wij al vanaf het begin een gestage en continue groei van het aantal gebruikers van onze software zien.

Meer informatie over onze producten >>

Locaties: Texel & Alkmaar

SnelStart is gevestigd op Texel en per september 2018 ook in Alkmaar. 

Lees meer over werken bij SnelStart >>