Werken bij het leukste bedrijf in Alkmaar?

Zie jij geen passende vacature op de site staan, maar denk je wel dat jij iets kunt betekenen bij SnelStart? Bel ons gewoon op of kom eens langs voor een kop koffie! Wij vertellen je graag over onze mooie organisatie!

Wij zijn een van de meest innovatieve IT-bedrijven van Alkmaar. Wij ontwikkelen boekhoudsoftware voor zzp’ers en mkb in Nederland. Dat doen we al meer dan 35 jaar en inmiddels zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken. Daar zorgen we samen met zo’n 160 collega’s iedere dag voor. Om voorop te blijven lopen zijn wij altijd op zoek naar de beste talenten.  

Bij SnelStart werken veel slimme mensen. In ons mooie kantoor in Alkmaar wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor een potje pingpong of tafelvoetbal op z'n tijd. Onze zit-sta werkplekken zijn hyper ergonomisch, we hebben goede koffie, lekkere thee en iedere dag vers fruit! Wij zijn behoorlijk informeel. Iedereen is prima benaderbaar, op elk niveau. En wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen dus is er volop ruimte voor opleidingen. Oh ja, ook belangrijk, wij hebben 30 vakantie dagen :)

Wie weet tot snel!