Product Owner

Wil jij in Alkmaar werken? Ben je op je plek tussen IT en klant? Wil jij met allemaal slimme en gemotiveerde collega’s aan innovatieve oplossingen werken? Kom vooral langs voor een kennismaking en koffie!

Als Product Owner vertegenwoordig jij het belang van onze klanten. Je haalt wensen en eisen bij de klant op en je werkt samen met de stakeholders de requirements uit. Voor het ontwikkelteam ben jij het aanspreekpunt voor de functionele- en businessvraagstukken. Jij bepaalt de prio’s en bent eigenaar van deze projecten. Met andere woorden, je krijgt veel verantwoordelijkheid maar ook vrijheid in het uitoefenen van je functie.

Jouw plek is midden in de organisatie. Je werkt met onze Solution Architecten, marketeers, UX’ers en UI’ers om de business te vertegenwoordigen in operationele en technische vraagstukken. Ook zorg je voor correcte kennisoverdracht naar andere teams binnen SnelStart.

Jij weet als geen ander welke veranderingen er spelen in onze markt en welke van invloed zijn. Je acteert hier snel op. Je ondersteunt bij het tot stand komen van de roadmap, een heldere productvisie en -strategie voor nieuwe kansen in de markt.

Wat breng jij mee:
  • Hbo / wo- werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring, bij voorkeur in een rol als PO bij een SAAS-bedrijf, of ervaring als accountant in een klantomgeving als de onze;
  • Je bent communicatief sterk in gesprek met de ontwikkelteams en diverse stakeholders en je weet daarin het belang van de klant centraal te stellen;
  • Je gaat goed mee met veranderingen;
  • Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Affiniteit met onze business.

Wij bieden jou:
Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast je salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit en een pensioenbijdrage. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er superleuke collega’s bij. 

Over SnelStart:
SnelStart is een snelgroeiend IT-bedrijf. Met onze boekhoudsoftware helpen wij ondernemers hun administratie te automatiseren. Dat doen we al ruim 35 jaar en inmiddels zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken.  

 Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

 @ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!