Security Solution Architect

Jij bent een Solution Architect met een sterke focus op informatiebeveiliging; met jouw kennis, visie en oplossingen trek je de kar. Bij SnelStart krijg jij de mogelijkheid om technisch richting te geven aan een ontwikkelteam en we bieden je een werkplek met uitdagende projecten, in een groot cloud applicatie landschap waarin een breed scala aan Azure technologie gebruikt wordt. Wil jij deze mooie uitdaging met ons aangaan?

Als Security Solution Architect vertaal je samen met de andere Solution Architecten en je team functionele wensen naar oplossingen. Daarbij adviseer jij op het gebied van Securityvraagstukken waarbij je de wet- en regelgeving in acht neemt. Dit is jouw domein. Je bent verantwoordelijk voor het op de lange termijn gezond houden van ons applicatielandschap en voor de kwaliteit van de door jouw team geleverde oplossingen.

Van nature wil je excelleren. Vanuit die drive help je ontwikkelaars in je team door ze te coachen, zodat zij ook het maximale uit zichzelf kunnen halen. Je kunt je goed uitdrukken en gaat een stevige discussie niet uit de weg, zeker niet als het gaat om de veiligheid van data.

Welke ervaring breng jij mee?
 • Hbo / WO werk- en denkniveau;
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Ervaring in security, specifiek voor Azure (Azure Active directory, Network security, Frontoor/Application Gateway/Api management);
 • Specifieke kennis van het Cloud domein (IAAS, PAAS en SAAS);
 • Affiniteit met Threat- en vulnerability management;
 • Kennis van de securitystandaarden ISO27001, OWASP;
 • Kennis van SOC en SIEM is een pré;
 • Je bent altijd goed op de hoogte van de (veranderende) wet- en regelgeving omtrent informatiebeveiliging;
 • Kennis van authenticatie- en autorisatiemechanismen (OAuth2, OIDC, etc.);
 • Diepgaande kennis van OOP, design patterns en .NET;
 • Ervaring met C#, ASP.NET, SQL, Entity Framework, Azure Cloud;
 • Ervaring met agile werken, bijvoorbeeld met Kanban of Scrum.
Wij bieden jou:

Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast je salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit en een pensioenbijdrage. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er heel veel superleuke collega’s bij.

Over SnelStart
SnelStart is een snelgroeiend IT-bedrijf. Met onze boekhoudsoftware helpen wij ondernemers hun administratie te automatiseren. Dat doen we al ruim 35 jaar en inmiddels zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken.

Dit is Daan, één van onze SA's. Binnenkort misschien jouw collega?

 

SNELSTART DAAN from SnelStart on Vimeo.

Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

@ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's 't liefst zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!