Senior front-end developer

Wil jij in Alkmaar werken? Wil jij samen met slimme en gemotiveerde collega's bouwen aan de web-interface van onze SnelStart applicatie? En vind je het ook nog eens leuk om jouw kennis te delen met junior- en medior devs?
Heb je tot nu overal ja op gezegd? Dan is het duidelijk: Wij willen koffie (of thee) met je drinken!

Wat ga je doen?
Bij SnelStart werken we in een Agile structuur om de productie meer focus en impact te geven. Met jouw team collega’s (testers, dotnetters, operation specialisten, SA's) kom je tot de beste resultaten door onderlinge discussie, goede refinement sessies, reviews en écht teamwork. Je hebt de vrijheid om de dingen te doen zoals jij denkt dat ze het meeste waarde hebben voor SnelStart. Ook als senior frontend developer vinden we het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen; je volgt opleidingen en trainingen en we zouden het helemaal te gek vinden als je af en toe als spreker op interne en externe evenementen wil staan.

Wat breng je mee?
  • Hbo werk- en/of denkniveau;
  • Drie of meer jaar relevante ontwikkelervaring in HTML5, (S)CSS, Angular 7 en Typescript;
  • Anderen omschrijven jou als een gedreven professional of een enthousiaste vakidioot.
  • Je werkt graag samen en bent communicatief sterk. Je werkt gestructureerd, resultaatgericht en je houdt ook van een lolletje. Vinden wij ook belangrijk :-)
Ook fijn als je ervaring hebt met...
  • Mobile development
  • UX Design
  • Azure AppServices
  • C# en ASP.NET
  • Bootstrap

Wat bieden wij jou?
Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk genoeg vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast je salaris keren we elke maand je vakantiegeld uit. Ook je pensioen wordt goed geregeld. Je krijgt een laptop tot je beschikking, een zit-sta bureau en een hyper-ergonomische stoel. We hebben heerlijke koffie en thee, elke dag vers fruit en gezonde noten. Sporten kan ook, met korting, vlakbij kantoor! Misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er heel veel leuke collega’s bij.

Over SnelStart
SnelStart maakt innovatieve boekhoudsoftware. Daarmee helpen we heel veel klanten hun boekhouding te automatiseren. Dat doen we al bijna 40 jaar, begonnen met een kantoor op Texel en sinds 2018 ook vanuit Alkmaar. We zijn een van origine familiebedrijf en dat merk je nog steeds, er heerst een fijne familiecultuur op de werkvloer. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken. Daar zorgen we samen voor.

Dit is Stefan, onze (en jouw toekomstige?) manager application development:

 

SNELSTART STEFAN from SnelStart on Vimeo.
Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

@ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's 't liefst zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!