Senior Azure Specialist

Jij bent een Azure geek, in hart en nieren. Met jouw diepgaande kennis van Microsoft Azure, jouw visie én jouw enthousiasme weet je ons Cloud & Infra Team te coördineren en te sturen. Als een echte kartrekker breng jij het team naar een hoger niveau.

Jij bent altijd op de hoogte van nieuwe technologieën; van nature ben je nieuwsgierig en daarnaast deel je graag je opgedane kennis met je collega’s of opdrachtgevers. Je overziet klantprocessen en vertaalt deze naar oplossingen binnen het Azure platform. Onze Solutions Architecten hebben aan jou een goede sparringpartner als het gaat om het Azure landschap. Je rapporteert aan de manager IT Operations.

Wat ga je nog meer doen?
  • Je maakt de vertaling van de technische architectuur naar de implementatie en je bent sterk in de documentatie daarvan;
  • Je ondersteunt collega’s op het gebied van implementatie en beheer van Microsoft Azure;.
  • Je houdt ontwikkelingen en trends bij, je vindt het vanzelfsprekend om kennissessies en meetups bij te wonen. Nog beter: je treedt regelmatig zelf op als spreker om je kennis te delen. Je bent een echte ambassadeur van SnelStart.
Wat breng jij mee?
  • Een afgeronde mbo of hbo opleiding en in elk geval hbo denk- en werkniveau;
  • Twee jaar of meer relevante en aantoonbare werkervaring (design en installatie) in vergelijkbare functies als Microsoft Azure specialist;
  • Je werkt en denkt projectmatig en je bewaakt de planning en uitvoering;
  • Je bent bekend met inrichting, monitoring en alerting van Microsoft Azure;
  • Kennis van Azure AD, Powershell, en Azure SQL;
  • Focus op Security in relatie tot AVG regelgeving en PSD2/ISO27001 certificering;
  • Een up-to-date Microsoft Azure Administrator AZ-103 (en mooi als je Microsoft MCSE certificering hebt).

Wij bieden jou:
Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast een prima salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er 160 superleuke collega’s bij.

Over SnelStart
SnelStart is in Nederland een van de grootste Microsoft Azure gebruikers en wereldwijd een van de grootste gebruikers van Azure SQL DB. Wij hebben dan ook rechtstreeks contact met de productteams van Microsoft Azure in Redmond. Bij SnelStart lopen we voorop in het toepassen van nieuwe ontwikkelingen zoals agile, continuous delivery, een DevOps mindset en het gebruik van de Cloud. We hebben korte lijntjes en schakelen snel.

Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.