Solutions Architect

Jij bent een Solutions Architect; met jouw visie en oplossingen trek je de kar. Bij SnelStart krijg jij de mogelijkheid om technisch richting te geven aan een ontwikkelteam en we bieden je een werkplek met uitdagende projecten, in een groot cloud applicatie landschap waarin een breed scala aan Azure technologie gebruikt wordt. Wil jij deze mooie uitdaging met ons aangaan?

Als Solutions Architect vertaal je samen met de andere Solutions Architecten functionele wensen naar oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor het op de lange termijn gezond houden van onze code base en voor de kwaliteit van de door jouw team geleverde oplossingen.

Van nature wil je excelleren. Vanuit die drive help je ontwikkelaars in je team door ze te coachen, zodat zij ook het maximale uit zichzelf kunnen halen. Je kan je goed uitdrukken en gaat een stevige discussie niet uit de weg. Je maakt onderscheid tussen hoofd- en bijzaken, balanceert de soorten werk die instromen in je team en stelt prioriteiten in de uitvoering daarvan.

Doorlopend kijk je naar de veranderingen die op ons afkomen vanuit het vakgebied, Azure en/of andere spelers in onze omgeving. Die kennis geef je door aan jouw collega’s en, als het je leuk lijkt, als spreker op interne en externe evenementen.

Wat breng jij mee?
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Diepgaande kennis van OOP, design patterns en .Net;
  • Ervaring met C#, ASP.NET, SQL, Entity Framework, Azure Cloud;
  • Ervaring met agile werken, bijvoorbeeld met Kanban of Scrum;
  • Affiniteit met continuous delivery.
Wij bieden jou:

Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast een prima salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er 160 superleuke collega’s bij.

Over SnelStart
SnelStart is een van de meest innovatieve IT-bedrijven van Nederland. Met onze boekhoudsoftware en online dienstverlening leveren we toegevoegde waarde aan meer dan 79.000 klanten. Onze missie: moeilijke dingen makkelijk maken. En dat is wat we met zo’n 160 collega’s iedere dag doen!

 

Dit is Daan, één van onze SA's. Binnenkort misschien jouw collega?

 

SNELSTART DAAN from SnelStart on Vimeo.

 


Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

@ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's 't liefst zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!