Stefan de Groot

Manager Application Development bij SnelStart

Ik werkte in Amsterdam en Utrecht en vanuit Callantsoog is dat toch best een stuk rijden. Ik was daar wel beetje klaar mee. Toen ik mezelf de vraag stelde bij wat voor bedrijf ik dan zou willen werken kwam SnelStart eigenlijk snel naar voren. 

Ik kende SnelStart omdat klanten van mij met de software werkten. Zo wist ik dat ze in .net ontwikkelde en dat het een innovatieve club was. Via mijn netwerk heb ik toen zelf de directeur benaderd en na twee gesprekken was het beklonken. Dat is nu ruim een jaar geleden en ik heb nog geen seconde spijt gehad. 

SnelStart is een open, eerlijke organisatie met korte lijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een lolletje. Ik mag een heel ambitieus team leiden en ik ben ontzettend trots op wat we samen allemaal al bereikt hebben. 

De missie van SnelStart 'Moeilijke dingen makkelijk maken' ligt na aan mijn hart. Iedere dag werken we met de hele club met deze gedachte in ons achterhoofd. 

Wat ik minder vind aan SnelStart? Dat we op dinsdag niet kunnen tafeltennissen op onze afdeling omdat de ruimte dan nodig is voor de Sprint Review. En in de de nieuwe vergaderkamers, ook wel de 'bushokjes' genoemd mag de kachel nog wat lager! 

Luister hieronder naar mijn verhaal als je meer wilt weten over hoe het is om bij SnelStart te werken.