Teamleider Klant Contact Center

Wil jij in Alkmaar werken? Zie jij jezelf in de functie van teamleider van één van onze KCC teams? 
Uitstekende dienstverlening richting klant staat bij jou hoog in het vaandel. Samen met 2 collega-teamleiders ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en coördinatie van een belangrijk deel van de werkzaamheden op het KCC. Je monitort, analyseert resultaten, stuurt hierop bij en komt met voorstellen voor verbetering van de dienstverlening en bedrijfsvoering. Projectmatige werkzaamheden pak je zelfstandig op met succesvolle implementatie tot gevolg. Je investeert in het contact met collega’s voor een goede samenwerking zonder hierbij de focus van het KCC uit het oog te verliezen.

Wat breng jij mee?
  • Jij hebt een groot empathisch vermogen;
  • Beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt twee of meer jaren werkervaring in een zelfde soort functie;
  • Je bent een people manager en in staat om te variëren in leiderschapsstijl;
  • Hebt uitstekende organisatorische vaardigheden;
  • Jij bent coachend, commercieel ingesteld en analytisch sterk;
  • Beschikt over communicatieve en sturende vaardigheden op operationeel niveau;
  • Hebt bewezen affiniteit met onze business.

Wij bieden jou:
Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je 30 vakantiedagen. Naast een prima salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er superleuke collega’s bij.

 Over SnelStart:
SnelStart is een snelgroeiend IT-bedrijf. Met onze boekhoudsoftware helpen wij ondernemers hun administratie te automatiseren. Dat doen we al ruim 35 jaar en inmiddels zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken.  

 Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

 @ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!