Standard Post with Image

Ons jaarlijkse kantorenfeestje

Wat zijn we er weer druk mee, deze laatste dagen voor hét event van SnelStart losbarst: SnelStart Aangenaam. Aanstaande donderdag, 28 november 2019, vormen de Midden Nederland Hallen in Barneveld het decor voor ons event.

We doen het samen

Ieder jaar organiseren we, helemaal zelf en met input uit het hele bedrijf, het event van SnelStart voor onze accountantskantoren. Je raadt al hoe het er op dit moment hier aan toe gaat. Je ziet event managers van afdeling naar afdeling vliegen. De laatste communicatie gaat de deur nog uit en de presentaties worden geoefend. Maar wat hebben we er een zin in!

Doel: verbinden

Dit jaar is het centrale thema ‘Verbinding’. Moeilijke dingen makkelijk maken is ons motto. Door de verbinding te zoeken met bijvoorbeeld (strategische) koppelingspartners automatiseren we de boekhouding en geven we onze kantoren de mogelijkheid steeds efficiënter samen te werken met hun klanten. Een aantal softwarepartners legt in kennissessies uit hoe ze dit kunnen bereiken. Daarnaast kunnen bezoekers in gesprek gaan met SnelStart. Inspiratie opdoen bij de partnermarkt. Netwerken en nieuwe kennis tot zich nemen.

Kortom: een drukke dag met (hopelijk) veel blije SnelStart-klanten.

Wordt vervolgd…