UX / UI designer

Boekhoudsoftware… dat is toch saai? Boring! Zou kunnen. Maar elke ondernemer móét aan de slag met die boekhouding. Bij SnelStart snappen we dat dat voor de meeste mensen geen hobby is. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk. Wat maakt software makkelijk? You know it! De ultieme UX en UI. Daarin ben jij top of the bill. Jou hebben we nodig!

Maak jij het makkelijk?

Moeilijke dingen makkelijk maken, daar hou jij net zoveel van als wij. Als UX / UI designer ben je elke dag bezig het leven van ondernemers makkelijk te maken. Jij bent de specialist voor UX- en UI-vraagstukken en partner in het creative process. Met jouw analytisch inzicht neem je een deep dive in de customer journey. Jij weet je collega's te overtuigen van het hoe en waarom en trekt de juiste mensen mee om als team te zorgen voor de ultieme customer experience.

Wizard

De 55 IT’ers bij SnelStart werken aan een boekhoudoplossing die desktop, web en een mobiele app combineert. Voor jou is die combinatie een uitdaging waarvan je hart sneller gaat kloppen. Jij bent de wizard die de look & feel van onze software stuurt. Je snapt hoe mensen werken, analyseert de behoeften van onze klanten en zorgt zo dat de Nederlandse ondernemer zegt ‘boekhouden is makkelijk!’. Niet alleen houdt dat onze ruim 67.000 bestaande klanten happy, het zorgt er ook voor dat nog veel meer ondernemers hun administratie gaan doen met SnelStart.

Teamwork

Sparren en samenwerken doe je vooral met onze developers. Je werkt je wireframes en prototypes uit en presenteert ze aan de stakeholders. Je maakt mockups en weet met de presentatie daarvan mensen te overtuigen. In de dailies, refinements en planningsessies van de ontwikkelteams weet jij het verschil te maken op UX en UI. Je weet mensen op één lijn te krijgen om zo een excellente user experience te ontwikkelen, die doorloopt over het hele platform. Je zorgt dat usability wordt getest en koppelt de resultaten terug aan het ontwikkelteam en bij verdere uitrol naar het Marketingteam.

Je collega’s zijn je sparring partners. Als team durf je elkaar kritische vragen te stellen en feedback te geven (en krijgen!). Communicatie is king! Zo worden interface en user experience echt onderdeel van het geheel. Op de wat langere termijn verwachten we ook dat je werkt aan een UX-strategie over alle SnelStart-applicaties heen.

Sounds like you?

 • UX en UI zijn helemaal jouw ding
 • Je bent creatief en hebt goed gevoel voor (web)design
 • Analyse is jouw basis. Jij snapt waarom.
 • Je werkt makkelijk samen, hebt een duidelijke eigen mening en weet mensen te overtuigen
 • De klant en zijn journey… voor jou geen geheimen
 • Technische kennis van webontwikkeling vinden we in je voordeel
 • Boekhoudkennis is natuurlijk altijd handig

Waarom je bij SnelStart wilt werken?

 • Wij maken het leven van de ondernemer makkelijk. Maak jij het verschil?
 • We hebben een gloednieuw kantoor aan de rand van Alkmaar, daar is altijd wat te doen
 • Dit is een informele werkomgeving met oog voor jou als persoon: Zit-sta-werkplekken, pingpong, vers fruit en noten houden je fit en voor de thee- en koffieleuten hebben we een uitgebreid assortiment.
 • We werken met de nieuwste technieken
 • Er zijn continu nieuwe ontwikkelingen
 • Je krijgt een marktconform salaris
 • Eind 2017 kreeg SnelStart een driesterrenscore van het keurmerk Beste Werkgever 2017-2018, de hoogst haalbare score. Daar zijn we best trots op.

Screening maakt onderdeel uit van onze werving- en selectieprocedure. Onder screening wordt onder meer verstaan: het nagaan van ervaringen met justitie en/of politie en het natrekken van referenties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren