<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Klantadviseur

Een blije, tevreden klant: voor jou is dat écht belangrijk. Als er een probleem is denk je mee aan een oplossing, help je waar je kan en bij alles wat je doet zet je de klant centraal. Met andere woorden: je stapt in de schoenen van je klant. Je doet dat niet alleen omdat het je tweede natuur is, je doet het ook omdat je het grotere plaatje in beeld hebt. Een tevreden klant is goede reclame, daar word je blij van, daar groei je van. 

Bij SnelStart is onze klant net zo belangrijk. We zijn dan ook een klantgedreven organisatie. Dat betekent dat onze klant en hun feedback leidend zijn in alles wat we doen en dat we continu in de schoenen van onze klant stappen. Niet altijd even makkelijk, wel hard nodig. Waarom? Omdat we willen blijven groeien. Onze boekhoudsoftware is al 40 jaar een begrip in boekhoudend Nederland en dat willen we graag zo houden. 

Wat ga je doen? 
Samen met je collega-adviseurs ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten. Telefonisch, via e-mail en chat geef je antwoord op de meest uiteenlopende vragen over onze software en mogelijk boekhoudkundige vragen. Moet je dan een volleerd boekhouder zijn? Zeker niet. Enig verstand van zaken komt goed van pas, maar daar helpen we je bij. Dat geldt ook voor onze boekhoudsoftware. In de eerste maanden leer je gelijk veel over onze pakketten zodat je onze klanten al gauw kunt helpen met hun vragen. Wij investeren in jou. Investeer jij ook in ons? 

Wij bieden jou:
 • Elke maand je salaris. Op basis van 40u tussen de €2.080,- en €3.728,- 
 • We keren elke maand je vakantiegeld à 8% uit. 
 • Een goed geregeld pensioen. Vertellen we je graag meer over. 
 • Dertig (30!) vakantiedagen (bij een 40u werkweek). 
 • In je eerste jaar haal je op onze kosten je diploma Basiskennis Boekhouden. Daarna beschik je elk jaar over een opleidingsbudget. 
 • Je krijgt een laptop. Op kantoor hebben we een zit-sta bureau voor je en een ergonomisch verantwoorde stoel. Werk je graag af en toe een dag thuis? Ook dan helpen we je desgewenst met de uitrusting van je thuiswerkplek. 
 • Reiskosten vergoeden we wanneer je 10km of verder bij ons vandaan woont à 0,19 per km. 
 • Op kantoor hebben we heerlijke koffie en thee, elke dag vers fruit en een assortiment aan gezonde nootjes waar je U tegen zegt. In het Grand Café zorgt Leo regelmatig voor een lekkere daghap en gezonde smoothies. Schuif vooral gezellig aan. 
 • Misschien wel 't belangrijkst: heel veel leuke collega's. 

  Jij neemt mee:
   
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (onze klanten zijn overwegend Nederlandstalig. Naast de telefoon beantwoord je vragen per mail en chat. Vandaar). 
 • Hbo werk- en denkniveau. 
 • Een gezonde dosis klantgerichtheid. 
 • Liefst al wat ervaring in een klantcontactomgeving en een goed verhaal over iets moois wat je voor een klant gedaan hebt. 

Deel deze vacature:
    

Terri Stuijfbergen
Corporate Recruiter

werken@snelstart.nl
Binnen SnelStart zijn Jordi en ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe collega's. Wil je meer weten over (een van) onze vacatures? Of heb je nog vragen over werken bij SnelStart? Laat het me weten! Dan neemt één van ons contact met je op.

Jordi Nuijens
Corporate Recruiter

werken@snelstart.nl
Sta je op het punt te solliciteren, maar wil je liever eerst wat meer informatie? Of wil je gewoon eens vrijblijvend kennis maken? Bel ons gerust een keertje op of stuur een mail. We komen graag in gesprek met je.