<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lead UX/UI Designer

SnelStart groeit! Onze innovatieve boekhoudsoftware maken we voor meer dan 100.000 klanten. We zijn één van de grootste spelers op het gebied van boekhoudsoftware en hebben nog steeds grote en gezonde ambities. We zijn van origine een familiebedrijf en dat merk je elke dag, aan de prettige sfeer en de manier waarop we met elkaar omgaan. 

Over de functie 
We zijn op zoek naar een UX-lead voor het UX-team, dat onderdeel uitmaakt van het Experience Team. Je bent verantwoordelijk voor het borgen van de huidige UX-strategie en bedenkt nieuwe strategieën in overeenstemming met onze gebruikers- en bedrijfsdoelen. Vanuit de strategie stel je kaders voor en geef je richting aan het UX-team. 

Voor alle andere afdelingen binnen SnelStart ben je het aanspreekpunt als het gaat over UX. Bij ieder project pleit je onvermoeibaar voor de behoeften en doelen van onze gebruikers. Je stelt je daarbij proactief en flexibel op en hebt oog voor details. Je kunt zonder moeite je overwegingen onderbouwen en overbrengen aan je collega's van andere teams.
Als meewerkend voorman bedenk je nieuwe en toets je bekende UX- en UI-patronen. Je ontwerpt interactieve prototypes en bewaakt de kwaliteit van het design system. Je draagt samen met de UX-designers in je team de UX-strategie uit in de hele organisatie. Je motiveert en ondersteunt de UX-designers, zodat zij kunnen excelleren. Daarbij verlies je je gevoel voor humor niet uit het oog. 

We willen onzeklanten de allerbeste beleving geven.Het afgelopen jaar hebben we al veel werk verzet met ons Experience Team. Wil je deel zijn van het team dat het boekhoud- en accountancy landschap gaat veranderen? 

Wat neem je mee? 
 • Je hebt ervaring in het uitdragen, borgen en bewaken van een missie en visie op het gebied van UX. 
 • Je hebt kennis en ervaring opgedaan met het bedenken, opstellen en toepassen van UX- en UI-patronen, waarbij de nadruk ligt op het gebied van UX. 
 • Je bent een expert als het gaat om werken met design tools en platformen zoals Figma, Zero Height en Invision. 
 • Je hebt kennis van en ervaring met het opzetten, verrijken en onderhouden van een design system. 
 • Je kunt een design sprint faciliteren. 
 • Je hebt ervaring met verschillende UX-methodieken, denk aan gebruikersonderzoeken, card sorting, gebruikerinterviews en taakanalyses.
Wat bieden we jou? 
Je maakt deel uit van het Experience Team, dat zich volledig focust op de klantbeleving. Naast de UX/UI-designers en researcher maken ook een merk en communicatiespecialist en specialisten op het gebied van content en customer insights deel uit van dit team.  
Daarnaast bieden we je:
 • Elke maand je salaris, afhankelijk van je ervaring tussen € 3.240 - € 5.940 o.b.v. 40u.  
 • We keren elke maand je vakantiegeld uit. 
 • 30 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40u) 
 • Een flexibele pensioenregeling.  
 • Reiskosten vergoeden we wanneer je >10km bij ons vandaan woont  
 • Je krijgt een laptop (Macbook) 
 • Op kantoor hebben we zit-sta bureaus, ergonomische stoelen en nog veel meer om je werkplek aangenaam te maken (koffie, fruit, collega’s!)  
 • We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. We kennen dan ook een ruim opleidingsbudget waar je gegarandeerd gebruik van kunt maken.  
 • Niet geheel onbelangrijk: je krijgt er veel leuke collega’s bij! 

Deel deze vacature:
    

Terri Stuijfbergen
Corporate Recruiter

werken@snelstart.nl
Binnen SnelStart zijn Jordi en ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe collega's. Wil je meer weten over (een van) onze vacatures? Of heb je nog vragen over werken bij SnelStart? Laat het me weten! Dan neemt één van ons contact met je op.

Jordi Nuijens
Corporate Recruiter

werken@snelstart.nl
Sta je op het punt te solliciteren, maar wil je liever eerst wat meer informatie? Of wil je gewoon eens vrijblijvend kennis maken? Bel ons gerust een keertje op of stuur een mail. We komen graag in gesprek met je.