Windows Forms developer / fullstack .Net developer

Back to the 00’s. De euro, Senseo, digitale camera’s, LOTR, Google, Windows Forms en VB.Net. SnelStart is groot geworden met de Windows desktopapplicatie van onze boekhoudsoftware, die we bouwden in Windows Forms.

Ben jij een full-stack ontwikkelaar die Windows Forms goed in de vingers heeft en kan onderhouden? Wil je je daarnaast ook graag ontwikkelen in het werken met de nieuwste technologieën en een steentje bijdragen aan de toekomst van SnelStart?

We hebben de ambitie om onze boekhoudsoftware volledig cloudbased aan te bieden, en daar werken we hard aan. De realiteit is ook dat vandaag de dag een flink aantal van onze klanten de desktopversie van SnelStart gebruikt. Om onze klanten de komende jaren te blijven ondersteunen in hun behoefte, zoeken we een full-stack .Net ontwikkelaar die Windows Forms samen met Visual Basic.Net goed beheerst.

Wat ga je doen?
Je zal de helft van je tijd bezig zijn met Windows Forms en het onderhouden en stabiel houden van de applicatie.
De resterende tijd werk je aan de nieuwste technieken, zoals diverse systemen compleet serverless in Microsoft Azure. Wij snappen dat je niet stil wil zitten en je wil blijven ontwikkelen in je vakgebied. Die mogelijkheid bieden we je. Je komt te werken in een vast team met allemaal slimme en gemotiveerde collega’s. Ontwikkelaars, Testers, Product Owners en Solution Architecten.

Wat breng je zoal mee:
  • Hbo of Wo werk- en denkniveau;
  • Gedegen kennis van de gehele stack: VB.Net, C#.Net, ASP.NET, SQL en Angular en misschien HTML5 en CSS.
  • Ruime, aantoonbare ervaring met Windows Forms;
  • Bekend met Azure Devops is een pré (maar niet noodzakelijk).
  • Scrum! Geen ervaring? We leren het je. Maar het is natuurlijk fijn als je het al gewend bent om Agile te werken.

Wij bieden jou:
Bij SnelStart vinden we het belangrijk dat je naast je werk voldoende vrije tijd hebt. Daarom krijg je maar liefst 30 vakantiedagen. Naast een prima salaris keren we elke maand jouw vakantiegeld uit. We zorgen goed voor je: met een uitgebreid assortiment aan noten, vers fruit, heerlijke koffie en lekkere thee. Je krijgt een hyper-ergonomische bureaustoel en een zit-sta bureau. Behoefte aan meer beweging? Tegenover ons kantoor kun je jezelf afmatten in de sportschool. Met bedrijfskorting! En misschien wel het belangrijkst: Je krijgt er 170 superleuke collega’s bij.

Over SnelStart:
SnelStart is een snelgroeiend IT-bedrijf. Met onze boekhoudsoftware helpen wij heel veel ondernemers hun administratie te automatiseren. Dat doen we al ruim 35 jaar en inmiddels zijn wij een van de grootste leveranciers in Nederland. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken. Daar zorgen we met z’n allen voor. 

@ Recruiters:
Heb je deze vacature gelezen en ben je een recruiter, headhunter of consultant, m.a.w. bén jij niet de kandidaat, maar denk je die wel te kennen en wil je daarom met ons samenwerken? Superlief, maar niet nodig. Wij sourcen onze nieuwe collega's 't liefst zelf. Als we jullie nodig hebben, dan bellen we! Dankjewel!