<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Sales

Van betekenis zijn voor de klant

Naar vacatures

Goede relaties
gebaseerd
op vertrouwen.

Hoe we toegevoegde waarde blijven realiseren in onze producten en dienstverlening? Dat is dé vraag binnen Sales. Zo zorgen we dat SnelStart nu en in de toekomst de partner is voor ondernemend Nederland.

SnelStart groeit in de breedste zin van het woord. En we willen doorgroeien. Daarom is het belangrijk dat onze klanten klant blijven. En ondernemers die nog geen klant zijn, moeten dat worden. Hoe we dat doen? We geven het SnelStart-gevoel mee!

Het SnelStart-gevoel

Partner met oog voor de relatie

Klanten zijn bij ons meer dan een klant: ze zijn onderdeel van de SnelStart-familie. En zoals in elke relatie zijn vertrouwen en respect essentieel. Daarom helpen wij nieuwe klanten goed op weg. We zijn pas tevreden als ze goed met onze software uit de voeten kunnen. En natuurlijk zijn we er ook daarna nog voor ze.

Naar vacatures
Ontbijtsessies

Dicht bij de klant

Een portie kennis en inspiratie: dát zijn de SnelStart Ontbijtsessies voor administratie- en accountantskantoren. Onze accountmanagers stappen hier in de schoenen van de administratie- en accountantskantoren, een van onze belangrijke klantgroepen. Klanten kunnen genieten van een croissantje, een verse jus d’orange en luisteren naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van boekhoudsoftware.

Lees meer
Visual-8-Annette
Annette

Sales Support Officer

'Ik ben bezig met nieuwe en bestaande administratie- en accountantskantoren. Bij de bestaande kantoren draait het om relatiebeheer. We houden bijvoorbeeld regionale ontbijtsessies om contact te houden, maar organiseren ook elk jaar het landelijke evenement 'Aangenaam'. We kijken altijd hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen en hoe we hen naar nieuwe mogelijkheden begeleiden. We willen echt een partner zijn.'

Naar vacatures
Wat we bieden

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie, vers fruit en verse noten. Dat vind je dagelijks op kantoor. Wat nog meer? Een pingpong-tafel, dartbord en een megagroot scherm om te mariokarten.

We hebben ook genoeg rustige werkplekken en zitjes zodat je je goed kunt focussen of je creativiteit kwijt kunt in je werk.

Tip: schuif lekker vaak aan in ons Grand Café voor de heerlijke daghap of een gezonde smoothie van onze gastheer Leo. Ons Team Facilitair staat trouwens altijd open voor jouw suggesties om het op kantoor nóg fijner te maken!

Bekijk vacatures

Alle vacatures
voor je op een rij

vacatures
De deur staat altijd open!

We zijn ook bereikbaar via mail en telefoon.

Ik sta voor je klaar. Vragen over een vacature? Of over werken bij SnelStart? Ik ben elke werkdag bereikbaar en kom graag met je in contact.

Neem contact op
Visual-6-Maaike