<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Klant Contact Center

Kloppend hart
van onze organisatie

Naar vacatures

Service met
een glimlach.

Klanten van SnelStart voelen zich gehoord en welkom. Ze weten dat ze elke vraag aan onze klantenservice kunnen stellen. Hoe we dat doen als KCC? We stappen in de schoenen van onze klant.

SnelStart is een klantgedreven organisatie. Onze klant en zijn feedback zijn leidend in álles wat we doen. Niet altijd even makkelijk, wel hard nodig. Waarom? Omdat we willen blijven groeien. Onze software is al 40 jaar een begrip in boekhoudend Nederland en dat willen we graag zo houden.

Proef de sfeer in 2 minuten

Meelopen met Wessel en Indra

'We doen er alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen. We kunnen met elkaar lachen en praten. Zelfs na een minder prettig klantgesprek, blijft de spirit erin.'

Bekijk video!
Persoonlijke aandacht

Luisteren naar de stem van de klant

Het ideeënplein is dé plek waar klanten hun ideeën achterlaten. Vervolgens kunnen zij zelf stemmen op het beste idee.

Naar vacatures
Work Force Management (WFM)

De juiste mensen op de juiste plek

Hoe we zorgen dat elke klant die belt, chat of mailt zo goed en snel mogelijk wordt geholpen? Dankzij onze specialisten van WFM. Zij beheren de werkvoorraad voor de klantadviseurs en zorgen voor minimale wachttijden.

Bekijk alle vacatures
Visual-9-Sarojini
Sarojini

Klantadviseur bij SnelStart

'Gesprekken gaan lang niet altijd puur over het boekhoudpakket. Natuurlijk geef ik vaak uitleg en informatie over het pakket, maar met veel klanten maak ik een persoonlijk praatje wat niet direct met ons product te maken heeft. Dat maakt het werk puur. Ik zit hier echt om de klant te helpen.'

Naar vacatures
Incident Management

De brug tussen KCC en IT

Onze afdeling Incident Management analyseert incidenten (zoals storingen) op impact en stelt de oorzaken vast om het vervolgens op te (laten) lossen of een work-around te bepalen. Het is hét meldpunt voor alle mankementen binnen ons product.

De incident managers zijn het schakelstuk tussen onze IT-afdeling en het KCC voor structurele oplossingen. Bij kritieke incidenten (escalaties) verzorgen zij alle in- en externe communicatie richting stakeholders en klanten.

Bekijk vacatures
Visual-9-Esther
Esther

Medewerker Team Kwaliteit

'Binnen dit team zorgen wij met elkaar dat het KCC op de hoogte is van de ontwikkelingen en gebeurtenissen binnen het bedrijf. Daarnaast zorgen wij met onze verschillende expertises dat de collega’s zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Denk aan coaching, storingen en incidenten monitoren, ons Kennisplein voorzien van artikelen, collega's informeren via een stand- ups en het KCC vertegenwoordigen bij interne projecten.'

Naar vacatures
Wat we bieden

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie, vers fruit en verse noten. Dat vind je dagelijks op kantoor. Wat nog meer? Een pingpong-tafel, dartbord en een megagroot scherm om te mariokarten.

We hebben ook genoeg rustige werkplekken en zitjes zodat je je goed kunt focussen of je creativiteit kwijt kunt in je werk.

Gratis tip: schuif lekker vaak aan in ons Grand Café voor de heerlijke daghap of een gezonde smoothie van onze gastheer Leo. Ons Team Facilitair staat trouwens altijd open voor jouw suggesties om het op kantoor nóg fijner te maken!

Bekijk vacatures
Kom langs voor koffie!

Wil je gewoon een kijkje nemen? Altijd welkom!

Overweeg je te solliciteren, maar wil je eigenlijk eerst wat meer informatie? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel gerust of stuur een mail. De koffie staat klaar!

Neem contact op
Visual-6-Maaike