<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Finance & Control

Alle (geld)zaken netjes geregeld

Naar vacatures

Bijdragen aan een
stabiele basis:

financieel en wettelijk.

Hoe zorgen we dat iedere euro die binnenkomt slim wordt besteed? En hoe we de kwaliteit van onze processen waarborgen? Die vragen staan centraal bij Finance & Control.

Beide afdelingen zorgen voor de stabiele basis van SnelStart. Zowel financieel als in normen, wet- en regelgeving. Finance & Control zorgt voor de optimale ondersteuning van de projecten om onze slagvaardigheid nog verder te versterken.

Compliance

De volgende stap

We staan aan de vooravond van een enkele grote projecten op het gebied van compliance. We kijken naar wat onze klanten belangrijk vinden. Het is voor ons meer dan een verplichting, we willen als organisatie écht stappen zetten.

Naar vacatures
Finance & Control

Twee expertises, één team

Beide afdelingen hebben hun eigen expertises. Control is het centrale punt waar alle vraagstukken rondom compliance, security, privacy en juridische zaken samenkomen. Finance zorgt - hoe kan het ook anders - voor het juiste financiële inzicht. Samen zorgen deze onmisbare helden voor een veilige financiële dienstverlening.

Bekijk vacatures
Visual-9-Jill
Jill

Financieel medewerker

'Ons team bestaat uit zes financieel medewerkers, een financial controller, een business controller en een leidinggevende. Verspreid over Alkmaar en Texel richten we ons op de debiteurenadministratie, crediteuren, wanbetalers, BTW-controles en -aangiftes, facturatie en contractbeheer. We hebben veel contact met onze klanten, zowel telefonisch als per mail. Heel leuk en afwisselend!'

Naar alle vacatures
Dit bieden we

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie, vers fruit en verse noten. Dat vind je dagelijks op kantoor. Wat nog meer? Een pingpong-tafel, dartbord en een megagroot scherm om te mariokarten.

We hebben ook genoeg rustige werkplekken en zitjes zodat je je goed kunt focussen of je creativiteit kwijt kunt in je werk.

Tip: schuif lekker vaak aan in ons Grand Café voor de heerlijke daghap of een gezonde smoothie van onze gastheer Leo. Ons Team Facilitair staat trouwens altijd open voor jouw suggesties om het op kantoor nóg fijner te maken!

Bekijk vacatures

Alle vacatures
voor je op een rij

vacatures
De deur staat altijd open!

We zijn ook bereikbaar via mail en telefoon.

Ik sta voor je klaar. Vragen over een vacature? Of over werken bij SnelStart? Ik ben elke werkdag bereikbaar en kom graag met je in contact.

Neem contact op
Visual-6-Maaike