<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HR

De medewerker centraal

Naar vacatures

Het allerbeste uit onze mensen en
organisatie halen.

Hoe zorgen we voor bevlogen en betrokken medewerkers die maximaal bijdragen aan het realiseren van onze organisatiedoelstellingen? Dat is dé vraag binnen HR.

Mens, cultuur en organisatie. Oftewel: Human Resource Management. De medewerkers op deze afdeling zorgen op de meest uiteenlopende manieren dat elke medewerker binnen SnelStart kan groeien en zich verder kan ontwikkelen.

Skill-based werken

Inzetten op talent

De juiste persoon moet op de juiste plek zitten. Dat staat bij ons op één. We besteden extra aandacht aan het goed inzetten van de talenten van onze medewerkers. Met skill-based werken hebben onze medewerkers de regie in het ontwikkelen en benutten van capaciteiten. Ook buiten hun functie om.

Naar vacatures
Boeien & binden

De employee experience staat centraal

Onze medewerker centraal stellen in alles wat we doen. Daar draait het om. Samen kijken we met elke SnelStarter naar de ontwikkelingswensen en -behoeften; zowel op het werk als privé. Goede primaire arbeidsvoorwaarden met een salaris op maat, ruimte én een budget voor opleiding horen daarbij. Want als wij investeren in onze medewerkers, investeren zij ook in ons.

Bekijk vacatures
Visual-9-Serina (002)
Serina

HR Business Partner

'Onze basis staat goed. Nu moeten we verder ontwikkelen en verder bouwen. We zijn momenteel bezig met mooie projecten om nog meer richting selfservice te gaan. Oók op die manier willen we de organisatie en de medewerkers goed faciliteren.'

Bekijk vacatures
Dit bieden we

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie, vers fruit en verse noten. Dat vind je dagelijks op kantoor. Wat nog meer? Een pingpong-tafel, dartbord en een megagroot scherm om te mariokarten.

We hebben ook genoeg rustige werkplekken en zitjes zodat je je goed kunt focussen of je creativiteit kwijt kunt in je werk.

Tip: schuif lekker vaak aan in ons Grand Café voor de heerlijke daghap of een gezonde smoothie van onze gastheer Leo. Ons Team Facilitair staat trouwens altijd open voor jouw suggesties om het op kantoor nóg fijner te maken!

Bekijk vacatures

Alle vacatures
voor je op een rij

vacatures

Sorry, er zijn op dit moment geen vacatures

Kom langs voor koffie!

Wil je gewoon een kijkje nemen? Altijd welkom!

Overweeg je te solliciteren, maar wil je eigenlijk eerst wat meer informatie? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel gerust of stuur een mail. Mijn collega Marit en ik komen graag met je in gesprek. De koffie staat klaar!

Neem contact op
Visual-6-Jordi

Volg ons

Jobalert ontvangen?

Blijf op de hoogte als we een nieuwe vacature hebben! Zo in je mailbox met een link naar misschien wel je nieuwe job.