<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
HR

De medewerker centraal

Naar vacatures

Het allerbeste uit onze mensen en
organisatie halen.

Hoe zorgen we voor bevlogen en betrokken medewerkers die maximaal bijdragen aan het realiseren van onze organisatiedoelstellingen? Dat is dé vraag binnen HR.

Mens, cultuur en organisatie. Oftewel: Human Resource Management. De medewerkers op deze afdeling zorgen op de meest uiteenlopende manieren dat elke medewerker binnen SnelStart kan groeien en zich verder kan ontwikkelen.

Bevlogen & Betrokken

Wist je dat?

In 2022 zijn we uitgeroepen tot World-class Workplace! Dit label kent onze feedbackpartner Effectory toe aan organisaties die door hun eigen medewerkers hoog worden gewaardeerd op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap. Bij SnelStart vragen we regelmatig om feedback bij onze medewerkers. Zo blijven we leren en kunnen we onze organisatie blijven verbeteren.

Naar vacatures
Boeien & binden

De employee experience staat centraal

Onze medewerker centraal stellen in alles wat we doen. Daar draait het om. Samen kijken we met elke SnelStarter naar de ontwikkelingswensen en -behoeften; zowel op het werk als privé. Goede primaire arbeidsvoorwaarden met een salaris op maat, ruimte én een budget voor opleiding horen daarbij. Want als wij investeren in onze medewerkers, investeren zij ook in ons.

Bekijk vacatures
MicrosoftTeams-image (12)
Froukje

HR Manager

'De juiste persoon op de juiste plek. Daar werken we iedere dag aan. We besteden zorgvuldig aandacht aan het goed inzetten van de talenten van onze medewerkers. Met skill-based werken hebben onze medewerkers de regie in het ontwikkelen en benutten van capaciteiten. Ook buiten hun functie om.'

Bekijk vacatures
Dit bieden we

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie, vers fruit en verse noten. Dat vind je dagelijks op kantoor. Wat nog meer? Een pingpong-tafel, dartbord en een megagroot scherm om te mariokarten.

We hebben ook genoeg rustige werkplekken en zitjes zodat je je goed kunt focussen of je creativiteit kwijt kunt in je werk.

Tip: schuif lekker vaak aan in ons Grand Café voor de heerlijke daghap of een gezonde smoothie van onze gastheer Leo. Ons Team Facilitair staat trouwens altijd open voor jouw suggesties om het op kantoor nóg fijner te maken!

Bekijk vacatures

Alle vacatures
voor je op een rij

vacatures
Kom langs voor koffie!

Wil je gewoon een kijkje nemen? Altijd welkom!

Overweeg je te solliciteren, maar wil je eigenlijk eerst wat meer informatie? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel gerust of stuur een mail. De koffie staat klaar!

Neem contact op
Visual-6-Maaike