<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Facilitair

Hét aanspreekpunt
voor medewerkers en bezoekers

Naar vacatures

Het werk zo
makkelijk en aangenaam
mogelijk maken.

Hoe het komt dat mensen SnelStart als een warm bad ervaren? Dat start bij Facilitair. Dit team zorgt voor een fijne omgeving om in te werken en ontspannen.

Facilitair is een gecombineerde afdeling van receptie en facility. De receptie regelt de ontvangst, houdt de kantoorvoorraad op peil en verzorgt de lunches; facility zorgt vooral dat iedere (thuis)werkplek is uitgerust met een muis en dat de hardware goed draait. Ook voor het ophangen van schermen en het installeren van pc's ben je hier aan het juiste adres.

Ons Grand Café

De huiskamer van SnelStart

Het Grand Café is de huiskamer van SnelStart. Een heerlijke omgeving waar iedereen zich altijd welkom mag voelen voor een praatje (met of zonder hapje of drankje), lunch of teamborrel.

Naar vacatures
Het Grand Café

Een plek waar de mens centraal staat

Het Grand Café is meer dan een café. Het is ook een leeromgeving voor een enkele jongeren die speciaal onderwijs volgen op een school bij ons in de buurt. Wij bieden hen een plek om in een horeca-omgeving ervaring op te doen. Onze gastheer Leo leert ze alle kneepjes van het vak. Zoals het maken van overheerlijke, verse soepen.

Bekijk vacatures
Visual-8-Tim (002)
Tim

Facilitair technisch medewerker

'Ik werk op de receptie in Alkmaar, maar werk ook veel samen met systeembeheer op Texel. Eén keer in de week bespreken we alle bijzonderheden. Voor systeembeheer ben ik het extra paar handen in Alkmaar, voor alle hands- on taken. Het afgelopen jaar kreeg ik meer taken en verantwoordelijkheden vanuit systeembeheer. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Zo kreeg ik de kans gekregen om de cursus CompTIA A+ te volgen. Heel tof!'

Naar vacatures
Dit bieden we

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie, vers fruit en verse noten. Dat vind je dagelijks op kantoor. Wat nog meer? Een pingpong-tafel, dartbord en een megagroot scherm om te mariokarten.

We hebben ook genoeg rustige werkplekken en zitjes zodat je je goed kunt focussen of je creativiteit kwijt kunt in je werk.

Gratis tip: schuif lekker vaak aan in ons Grand Café voor de heerlijke daghap of een gezonde smoothie van onze gastheer Leo. Ons Team Facilitair staat trouwens altijd open voor jouw suggesties om het op kantoor nóg fijner te maken!

Bekijk vacatures

Alle vacatures
voor je op een rij

vacatures

Sorry, er zijn op dit moment geen vacatures

Kom langs voor koffie!

Wil je gewoon een kijkje nemen? Altijd welkom!

Overweeg je te solliciteren, maar wil je eigenlijk eerst wat meer informatie? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel gerust of stuur een mail. De koffie staat klaar!

Neem contact op
Visual-6-Maaike