<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
IT

Werk in een plezierig team met de nieuwste technieken

Naar vacatures

Bouw met jouw
ideeën
mee aan de
toekomst van SnelStart.

Hoe waarborgen we een stabiele, efficiënte en veilige productieomgeving waar onze klanten in werken? Om die vraag draait het in onze IT-architectuur.

Binnen IT maken we een scheiding tussen de interne en externe klant: de benodigde IT-voorzieningen voor onze collega's en de ontwikkeling van de software voor onze klanten. Zo ontwikkelen en testen de teams Application Development, Product Development en Quality Assurance een krachtig en flexibel softwareproduct.

Tegelijkertijd zorgt IT-beheer voor een optimale beschikbaarheid van onze IT, van productie- en ontwikkelomgeving tot en met de telefoonvoorzieningen en netwerken. Help jij mee om onze interne en externe klant optimaal centraal te stellen?

In 2 minuten sfeer proeven

Een dag meelopen met Wendel

'Het samen doen spreekt mij aan. Het is niet alleen maar rennen, rennen en naar productie, het is ook plezier. We zijn een groep enthousiastelingen die werkt met én aan de nieuwste technieken en architectuur.'

Bekijk video!
Dit zijn we

We zijn agile, informeel en vinden plezier en uitdagingen belangrijk

IT ontwikkelt en test volgens de Agile Scrum werkwijze. Hierbij bouwen de teams in 'sprints' van 2 weken steeds een klein onderdeel van het product. Zo voorkomen we een te lange doorlooptijd.

Naar vacatures
Tom

Product Owner

'Product Development heeft als doel onze software te verbeteren en onze producten door te ontwikkelen. Ik verzamel de wensen van de stakeholders, weeg ze af, prioriteer ze en bepaal samen met het team wat we gaan bouwen. We zitten continu in een feedbackloop met onze klant: een onderdeel binnen de Agile-methodiek die we hier écht omarmen.'

Bekijk vacatures
Visual-9-Anne
Anne

Quality Analyst

‘Ik denk vanuit de klant en ben kritisch. Soms vinden de ontwikkelaars mijn kritische blik lastig. Maar juist dan weet ik dat ik goed zit. Mijn collega's en ik gaan over de kwaliteit van de software. Ik let op de dingen die de klant wil zien: is het functioneel? Als het dat niet is, of als het niet goed werkt, dan ga ik terug naar de developers. Elke QA heeft een bijdrage, in elk proces.'

Naar vacatures
Wendel

Fullstack developer

'Als Application Development houden we ons bezig met het vernieuwen en onderhouden van het dienstverleningssysteem. Platformonafhankelijk worden zodat we toekomstbestendig zijn, daar streven we naar. We werken met de laatste technieken van Serviceless, Azure en de nieuwste versies .NET en Angular."

Lees het verhaal
Visual-8-Arnout
Arnout

Data engineer binnen IT- Beheer

'Binnen IT-beheer hebben we de expertises Data Engineering, Functioneel Beheer en Systeembeheer. Ons doel is eenduidig: zorgen dat de interne klant tevreden is. Faciliteren en ondersteunen, daar streven we naar. Als data engineer zet ik ruwe data klaar voor onze data-analisten, business analisten en incident managers.'

Naar vacatures
Dit bieden we

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie, vers fruit en verse noten. Dat vind je dagelijks op kantoor. Wat nog meer? Een pingpong-tafel, dartbord en een megagroot scherm om te mariokarten.

We hebben ook genoeg rustige werkplekken en zitjes zodat je je goed kunt focussen of je creativiteit kwijt kunt in je werk.

Gratis tip: schuif lekker vaak aan in ons Grand Café voor de heerlijke daghap of een gezonde smoothie van onze gastheer Leo. Ons Team Facilitair staat trouwens altijd open voor jouw suggesties om het op kantoor nóg fijner te maken!

Bekijk vacatures

Alle vacatures
voor je op een rij

vacatures

Sorry, er zijn op dit moment geen vacatures

Kom langs voor koffie!

Wil je gewoon een kijkje nemen? Altijd welkom!

Overweeg je te solliciteren, maar wil je eigenlijk eerst wat meer informatie? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel gerust of stuur een mail. De koffie staat klaar!

Neem contact op
Visual-6-Maaike