<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Experience

Denken vanuit de klant

Naar vacatures

Deze experts laten
iedereen extra
klantgericht
werken.

Hoe we de klantbeleving peilen en vertalen in de organisatie? Met die vraag ben je bij team Experience aan het juiste adres. Dit team biedt elke SnelStarter de juiste tools om klantgericht te werken.

De collega's van Experience denken na over de klantbeleving. Ze koppelen klantwensen terug naar de markt in vorm van onder meer user experience en content. Ze gaan uit van de behoeften en verwachtingen van de klant en laten dit zo goed mogelijk aansluiten bij onze producten.

In het team vind je content marketeers, een merk- en communicatiespecialist, een community manager, CX-specialist, CI-expert, UX/UI-designers en de manager. Waar begint jouw reis?

Laten zien we je bent

Onze stem

De stem van SnelStart is sympathiek, behulpzaam, vriendelijk en soms een beetje eigenwijs.

Naar over ons
Het klantmeethuis

Ons kompas naar een klantgerichte organisatie

De afdeling Experience richt zich op de behoeften en ervaringen van onze (potentiële) klanten. Het is ons expertisecentrum. Deze experts weten alles van de klant- en merkbeleving en hoe onze producten en service aansluiten bij onze klanten.

Dit jaar is het klantmeethuis gereed. Daarin wordt alle benodigde data verzameld om te sturen op de gewenste klantbeleving. Dit maakt nóg beter inzichtelijk hoe iedere afdeling aan de klantbeleving bijdraagt.

Bekijk vacatures
Visual-8-Carlijn1 new
Carlijn - UX/UI Designer

Thumbs up!

'Met trots werk ik samen met een team gepassioneerde UX/UI collega’s en streven wij ernaar om het leven van accountants en ondernemers nog makkelijker te maken. We doen uitgebreid onderzoek naar de gebruiker waardoor we oplossingen kunnen bedenken die écht het verschil maken. Dit vertaalt zich in intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces van onze producten. Bij SnelStart heb ik de kans om mijn creativiteit te laten bloeien en een positieve impact te maken op het leven van onze gebruikers.'

Naar vacatures
Dit bieden we

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie, vers fruit en verse noten. Dat vind je dagelijks op kantoor. Wat nog meer? Een pingpong-tafel, dartbord en een megagroot scherm om te mariokarten.

We hebben ook genoeg rustige werkplekken en zitjes zodat je je goed kunt focussen of je creativiteit kwijt kunt in je werk.

Tip: schuif lekker vaak aan in ons Grand Café voor de heerlijke daghap of een gezonde smoothie van onze gastheer Leo. Ons Team Facilitair staat trouwens altijd open voor jouw suggesties om het op kantoor nóg fijner te maken!

Bekijk vacatures

Alle vacatures
voor je op een rij

vacatures

Sorry, er zijn op dit moment geen vacatures

De deur staat altijd open!

We zijn ook bereikbaar via mail en telefoon.

Ik sta voor je klaar. Vragen over een vacature? Of over werken bij SnelStart? Ik ben elke werkdag bereikbaar en kom graag met je in contact.

Neem contact op
Visual-6-Maaike