<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Experience

Denken vanuit de klant

Naar vacatures

Deze experts laten
iedereen extra
klantgericht
werken.

Hoe we de klantbeleving peilen en vertalen in de organisatie? Met die vraag ben je bij team Experience aan het juiste adres. Dit team biedt elke SnelStarter de juiste tools om klantgericht te werken.

De collega's van Experience denken na over de klantbeleving. Ze koppelen klantwensen terug naar de markt in vorm van onder meer user experience en content. Ze gaan uit van de behoeften en verwachtingen van de klant en laten dit zo goed mogelijk aansluiten bij onze producten.

In het team vind je content marketeers, een merk- en communicatiespecialist, een community manager, CX-specialist, CI-expert, UX/UI-designers en de manager. Waar begint jouw reis?

Laten zien we je bent

Onze stem

De stem van SnelStart is sympathiek, behulpzaam, vriendelijk en soms een beetje eigenwijs.

Naar over ons
Het klantmeethuis

Ons kompas naar een klantgerichte organisatie

De afdeling Experience richt zich op de behoeften en ervaringen van onze (potentiële) klanten. Het is ons expertisecentrum. Deze experts weten alles van de klant- en merkbeleving en hoe onze producten en service aansluiten bij onze klanten.

Dit jaar is het klantmeethuis gereed. Daarin wordt alle benodigde data verzameld om te sturen op de gewenste klantbeleving. Dit maakt nóg beter inzichtelijk hoe iedere afdeling aan de klantbeleving bijdraagt.

Bekijk vacatures
Visual-8-Bram
Bram

Merk- en communicatiespecialist

'Ik denk dat als je enthousiast, ondernemend, bevlogen en een doorpakker bent.. én als je niet meteen afhaakt als jouw plan een keer geen go krijgt, dat je hier dan helemaal goed zit. Het gaat hier niet om persoonlijke successen: we willen er samen het beste van maken.'

Naar vacatures
Dit bieden we

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke koffie, vers fruit en verse noten. Dat vind je dagelijks op kantoor. Wat nog meer? Een pingpong-tafel, dartbord en een megagroot scherm om te mariokarten.

We hebben ook genoeg rustige werkplekken en zitjes zodat je je goed kunt focussen of je creativiteit kwijt kunt in je werk.

Tip: schuif lekker vaak aan in ons Grand Café voor de heerlijke daghap of een gezonde smoothie van onze gastheer Leo. Ons Team Facilitair staat trouwens altijd open voor jouw suggesties om het op kantoor nóg fijner te maken!

Bekijk vacatures

Alle vacatures
voor je op een rij

vacatures
De deur staat altijd open!

We zijn ook bereikbaar via mail en telefoon.

Mijn collega Jordi en ik staan voor je klaar. Vragen over een vacature? Of over werken bij SnelStart? We zijn elke werkdag bereikbaar en komen graag met je in contact.

Neem contact op
Visual-6-Marit

Volg ons

Jobalert ontvangen?

Blijf op de hoogte als we een nieuwe vacature hebben! Zo in je mailbox met een link naar misschien wel je nieuwe job.