<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2205755506118338&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Leer ons kennen

Wie zijn we en waar komen we vandaan?

Hallo! Wij zijn SnelStart.
Wij maken moeilijke dingen
makkelijk.

Lees meer over onze missie, visie, de cultuur en ons product. Wees gerust: we houden het luchtig :-)

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Dat is onze missie. Daar zijn wij goed in. Vertaald naar hoe we dat dan in de praktijk doen, kom je bij onze visie:


"In een snel veranderende wereld willen wij bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen."

Begonnen in een schuur

Wat hebben Microsoft, Google en SnelStart met elkaar gemeen? Ze zijn alle drie begonnen in een schuur. In 1982 was Wim Ploeg (sr.) de eigenaar van een goedlopende drukkerij. Net als veel ondernemers zocht hij een boekhoudprogramma voor zijn bedrijf. Die zoektocht liep op niets uit. Ondernemend als hij was, ontwikkelde hij zelf een programma.

De historie van SnelStart
Visual-8-Diana
Onze cultuur

Bescheiden familiebedrijf

SnelStart is van nature een bescheiden organisatie. We houden niet van belangrijk doen. Buiten onze eigen klanten kent bijna niemand ons. Dat is eigenlijk best gek, want we zijn een van de grootste leveranciers van boekhoudsoftware in Nederland. Mond-tot-mondreclame heeft ons groot gemaakt. Tegenwoordig laten we ook meer van ons horen en zijn we als familiebedrijf explosief gegroeid naar meer dan 200 medewerkers.

Informeel en bevlogen

Plezier staat voorop

Bij SnelStart werk je in een informele organisatie. Om alles in goede banen te leiden, is wel enige hiërarchie. Iedereen - op elk niveau - is echter prima benaderbaar. Met je leidinggevende maak je afspraken over wat je wilt bereiken op persoonlijk vlak en in teamverband. Je krijgt de ruimte om zelf richting te geven aan je werk.

Visual-9-Wessel
Blijven leren

In elkaar investeren

Het is heel belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Wij staan dan ook volledig achter het 'life long learning'-principe. Wil je een opleiding volgen en heeft dat ook nog een toegevoegde waarde voor SnelStart? Dan kan dat! Wij verwachten van jou dat je voortdurend bezig bent met je eigen ontwikkeling en dat je kennis deelt met je collega's.

Gezond & fit

Vitale werkplek

Om jou maximaal te laten presteren, zorgen wij voor goede brandstof en een fijne werkplek. Zo hebben we elke dag vers fruit en gezonde noten die je de hele dag kunt pakken. We hebben goede koffie en lekkere thee. Iedereen heeft een zit - sta werkplek. Zit jij graag onderuitgezakt achter je bureau? Dat gaat bij SnelStart niet gebeuren. Als je zithouding niet goed voor je is, geven onze slimme stoelen je een buzzer: een virtuele versie van het commando ‘rechtop zitten’ dat je vroeger thuis kreeg. Zo houden we je vitaal en kun je je werk energiek en met plezier blijven doen!

Bekijk vacatures
Visual-4-Matthijs

Onze kernwaarden

Behulpzaam
Ondernemend
Betrouwbaar
Oplossingsgericht
Bevlogen
Kom langs en maak kennis!

Wil je gewoon een kijkje nemen? Altijd welkom!

Overweeg je te solliciteren, maar wil je eigenlijk eerst wat meer informatie? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Bel gerust of stuur een mail. Mijn collega Maaike en ik komen graag met je in gesprek. De koffie staat klaar!

Neem contact op
Visual-6-Maud