Standard Post with Image

SnelStart: voorloper in softwareontwikkeling

Aan de slag met machine learning? Bij SnelStart zijn we niet bang om iets uit te proberen. Wij ontwikkelen boekhoudsoftware en weten dat de ontwikkelingen in de digitale wereld heel snel gaan. Daarom ontwerpen en bouwen we alles zelf. Help jij ons hierbij?

In Nederland zijn we één van de grootste gebruikers van Microsoft Azure en wereldwijd één van de grootste gebruikers van Azure SQL DB. We hebben rechtstreeks contact met de productteams van Microsoft Azure in Redmond (VS), hoe tof is dat? Voor de nieuwste ontwikkelingen zoals agile, continuous delivery en machine learning ben je bij ons aan het juiste adres. In 2017/2018 werden we uit 8.000 kandidaten gekozen tot Microsoft Partner of the Year (NL).

Code en koffie

Onze software ontwikkelen en bouwen we volledig intern. Het belangrijkste uitgangspunt: ‘Hoe ervaart de gebruiker dit?’ We zijn veel meer klantgericht dan productgericht. Het niveau waarop we werken is hoog, net als de kwaliteit van onze code. Dus: let’s code! Kom je bij ons werken, dan krijg je alle kans om je te ontwikkelen en te ontplooien. Als je van pizza, samen lunchen en koffie houdt, ben je bij ons zeker op je plek. Stel één keer je favo-koffie samen en onze hightech automaat weet precies welke brandstof jij nodig hebt om de handigste software-oplossingen te ontwikkelen.

Groei

Al sinds 1982 maken we boekhouden makkelijk met de software die we ontwikkelen. We begonnen in een oude kippenschuur in Oosterend op Texel en die kleine ‘start-up’ groeide uit tot SnelStart. Vooral in de afgelopen tien jaar maakten we een forse groei door. We hebben nu zo’n 130 medewerkers en ruim 67.000 klanten. Sinds vorig jaar beschikken we naast onze vestiging op Texel ook over een flitsend kantoor in Alkmaar, op een hotspot langs de N9.

We groeien graag nog een stukje verder, help jij ons daarbij? Wij zoeken leuke nieuwe collega’s! Check het actuele vacatureoverzicht. Meer info over ons bedrijf vind je op SnelStart.nl.